Vonnies Happy Challenge *11*

Vonnies Happy Challenge *11*

vonniehappyVonnie’s

Happy Challenge – 11 –

Gestart op 15 januari 2016

 

►►► K l i k k e r d e k l i k ◄◄◄ (verslag en foto’s van 25 maart)

Vandaag is de ‘echte’ officiële opening van Wildlands… voor ‘iedereen’… ik was erbij…. met Corry . Haar zien genieten, een hele dag lang, haar zien smullen van iets simpels als een ijsje…. ik kon me vandaag niets anders, niets meer, wensen om me gezegend-happy te voelen!

happy11

6 gedachten over “Vonnies Happy Challenge *11*

    1. ;-) ik probeer ‘goed’ te doen aan iedereen om me heen, zeker aan hen die me zo dierbaar zijn.

      Graag gedaan hoor, jullie ook.

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: