Visite, visite, een tuin vol visite

<

div align=”justify”>

slek1

Onze tuin moet, zoals elke tuin natuurlijk, af en toe eens grondig onder handen genomen worden. Nu de zomer ten einde loopt, ook al zou je dat niet zeggen, en de herfst wel zichtbaar maar nog niet echt voelbaar, nadert is er genoeg op te ruimen als je veel planten in je tuin hebt die afval produceren.
Ondanks dat ik mezelf niet zie als iemand wiens gsm aan der pols is vastgegroeid heb ik hem toch altijd wel binnen handbereik, meestal in mijn broekzak. Eergisteren waren Daphne en ik volop bezig in de tuin toen we ‘visite’ spotten. En ja gitzwarte handen of niet, de gsm moest er aan te pas komen natuurlijk want dit wilde ik wel ff vastleggen.
Tijdens het opruimen van moerasbakken rondom onze vijver kwamen we ontelbaar veel van deze diertjes tegen. Bijzonder, vind ik altijd, gezien hun tempo maar zeker ook gezien hun kracht. ‘Geen berg te hoog’ gaat in hun geval wel letterlijk op want we zagen ze overal heen kruipen. En ik realiseer me dan toch ook wel weer hoe blij ik ben met mijn gsm en vooral diens camera want ondanks dat ik graag mijn nikon altijd ook binnen handbereik heb, op sommige momenten is het handig dat de gsm altijd nog dichterbij is en nog sneller te pakken. Onze groene container is nu proppievol en het wachten is op het legen ervan morgen.
De tuin ligt er weer keurig bij op 1 ding na, onze druivenranken. Die moeten nog aangepakt worden maar het afval dat daar vanaf zal komen is ook niet voor de poes!!

8 thoughts on “Visite, visite, een tuin vol visite”

 1. Hanny schreef:

  Op deze visite zou ik niet direct zitten te wachten. Maar ja, als ze er toch zijn, zijn ze het fotograferen waard. Of dat nu met een goede camera gebeurt, of met de smartphone. Beide leveren mooie plaatjes op.

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   ;-) erop gaan zitten w88 doe ik ook niet, kan mijn tijd wel leuker besteden ;-)

   Dat is een feit!

 2. Mirjam Kakelbont schreef:

  Je zal maar over je eigen huis heen kunnen klauteren :-) Dan moet je wel bijzonder sterk zijn aangelegd…
  Heel mooie foto’s weer. Met je gsm genomen, hè. Jij maakt met je telefoon nog mooiere foto’s dan ik met mijn
  camera. Gekker moet het niet worden!
  En weer een nieuwe lay-out… Wat een mooie kleuren! Echt iets voor jou :-D
  Liefs Kakel xxx

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Ja precies, zo is het toch?

   Haha…. kan niet ontkennen dat de Galaxy S5 het schitterend doet!

   En ach…..gekker? Daar wil ik met jou wel een robbertje om vechten, wie van ons twee de gekste is *grinnik*

   Dank ui dank u, -x-♥

 3. Frederique schreef:

  Wat een prachtige foto’s en je blog is weer geweldig. Je lay-out dan. Enfin, je weet wat ik bedoel. Leuk hoe jij dat steeds verandert. Heb je een betaald blog of zoiets? Want je hebt wel steeds een leuke lay-out. Je maakt er werk van. Prachtig!

  Liefs Frederique

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Dank je wel lieffie.

   Ik heb een ‘eigen domein’ bij MijnDomein, dat op WordPress draait…..
   Ik kies altijd een thema (gratis uiteraard) die installeer ik…. en pas ik dan volledig aan mijn wensen en ideeën aan.
   Zo onderhand ken ik WordPress van voor naar achteren en terug en van links naar rechts en weerom, daarbij vind ik het altijd weer heerlijk uren te sleutelen en te puzzelen. Het is en uitdagend en leerzaam.

   Dank je wel.

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: