Update Corry

CORRY ligt nog steeds (sinds maandag 26 november) in het ziekenhuis. De kerstdagen mocht ze naar huis en met de jaarwisseling ook, hier heeft ze uiteraard enorm van genoten ook al was het zeer vermoeiend. Het gaat steeds beter met haar, ze is ondertussen al vele kilo’s afgevallen, het vele vocht dat haar lichaam vasthield is voor een groot deel al verdwenen. De artsen heb nu besloten om bij Corry een GPS-behandeling toe te gaan passen, wanneer ze ermee starten is niet zeker maar wel dat het zo snel mogelijk zal gaan gebeuren. Bij een GPS-behandeling brengt men een concentraat op de open wonden aan dat verkregen wordt uit persoonseigen bloed. Het centrifugeren zorgt ervoor dat de bloedplaatjes gescheiden worden van het bloedplasma. De gel die daaruit overblijft smeert men dan op Corry’s benen. Daarnaast is men ook van plan om huid van Corry van een andere plaats van haar lichaam af te halen en dat dan ook weer op de benen te doen. Dit moet dan, zoals de artsen stellen, het genezingsproces van die open wonden op haar benen behoorlijk versnellen. Al met al is men zeer positief en hoopvol gestemd al neemt dat natuurlijk niet weg dat Corry al een hele tijd hiermee bezig is en al heel lang van huis is. Hoe goed ook de zorg in een ziekenhuis dan wel verpleegtehuis is, het is emotioneel zwaar om zo lang van huis te zijn. Corry heeft het soms best moeilijk maar ze houdt heel dapper de moed erin, het feit dat ze ziet dat het beter wordt geeft haar de moed om door te zetten. Oók is ze erg blij met de aandacht die ze van jullie krijgt en ze wil iedereen daarvoor dan ook heel graag bedanken en ik sluit me daar oook graag bij aan natuurljk!

Voor wie Corry een hart onder de riem wil steken middels een kaartje of iets dergelijks, hier haar gegevens:
Mevrouw Corry Reinders, Wilhelmina Ziekenhuis, Europaweg-Zuid 1, 9401 RK Assen, Afdeling A1 kamer 2, telf.nr. is 0592 233 662

Eén dezer dagen ga ik weer bij Corry op bezoek, misschien is het een leuk idee (met dank aan Dieneke) om een kaart mee te nemen en/of bloemen, waarop ik dan de groeten/wensen van jullie schrijf? Zo ja, laat dan in een reactie een tekst achter of mail mij op melodymusic62@gmail.com jouw tekst, dan kan ik die aan haar geven.

18 gedachten over “Update Corry

 1. Gelukkig dat het al wat beter gaat.Jammer dat ze geen digitale verbinding heeft,misschien kunnen we naast kaartjes een digitale groet maken met z’n allen en die uitprinten.Zeg maar wat hoor,lijkt mij wel fijn te weten dat zoveel ‘bekenden’mee leven.

  • Ja inderdaad…..

   Ik ga er 1 dezer dagen weer even heen…. ik zou een kaart kunnen meenemen waarop ik dan ieders groet schrijf?

  • Dank je wel lieve Yvonne

   Ik ga morgen een grote kaart halen en zal jouw tekst er ook in zetten, ik zal er ook een foto van maken en op mijn log zetten.

   xxx

 2. Wel fijn dat Corry zelf merkt dat er vooruitgang in zit, maar als je zolang achter elkaar van huis bent, lijkt me zo zwaar… Ik hoop dat het ergste snel voor haar achter de rug is, en wens haar heel veel sterkte toe.
  LIefs Kakel

 3. Breng Corrie onze groeten over alsjewilt Melody.
  Heel veel sterkte voor haar en Johan.
  Ook hier zitten we weer op een opname te wachten…afwachten maar weer.

  • Hallo Ria

   Zal ik zeker doen hoor, dank je wel.

   Ik wens jullie ook veel sterkte met hopelijk goede resultaten van die opname!

   Lief dat je toch even de moeite neemt om op dit logje te reageren.

 4. Wat fijn dat er verbetering in zit, dat maakt het allemaal makkelijker te dragen voor haar denk ik!
  Ik log zelf niet bij haar en doe dat ook nu dus maar niet want het zal haar al moeilijk genoeg vallen alles bij te houden!

  • Absoluut.

   Zij logt al heel lang niet, op die momenten dat ze even thuis was probeerde ze het wel maar aangezien zij nog bij jeweetwelwie zit lukte dat niet. Ze wil straks, als ze weer definitief thuis is en zich goed voelt het loggen weer gaan oppakken, zij het dan bij een andere provider.

 5. Beste Corry,
  Vandaag las ik over die ingewikkelde ingrepen die je momenteel moet ondergaan. Het moet heel wat van je uithoudingsvermogen kosten om dat al die tijd vol te houden. Maar de goede vooruitzichten zijn natuurlijk de beloning. Ik wens je van harte toe, dat je binnenkort kunt zeggen: ja, nu gaan we echt de goede kant op en…zo voelt het ook.
  Ik wens je veel sterkte voor de komende periode, Johan uiteraard ook.

  Hartelijke groeten,

  Willem (Plato)

  (Dank je wel, Mel).

  • Tekst overgeschreven in kaart, die breng ik haar zondag met bloemen.

   Dank je wel, ook alvast namens Corry en Johan.

   Graag gedaan natuurlijk ;-)

 6. Ik las altijd bij Corry….en hoorde al een poos niets meer …had bij haar wel gelezen dat het allemaal niet zo lekker ging . Na haar een Kerst.Nieuwjaarskaart te hebben gestuurd heeft ze me gebeld …en daardoor ben ik nu op jouw site terecht gekomen .
  Leuk dat ik hier weer wat over haar lees . Ik hoop dat ze baat heeft bij de nieuwe behandeling
  Doe haar de groeten …t adres zal ik even meenemen
  Groeten Sophia

  • Hallo Sophia…. dat zal ze fijn vinden, ik ga haar morgen bezoeken en neem dan een kaart en bloemen mee, wil je dat ik namens jou nog een tekst aan die kaart toevoeg? Laat het me dan maar weten.

   Groet terug, fijn weekend.

 7. Lieve Corry, wat fijn dat er iets vooruitgang in zit…….maar wat moet je nog enorm veel geduld hebben!…..
  en wat moet je nog veel ingewikkelde ingrepen ondergaan!…..
  We leven met je mee en dragen je een warm hart toe, ….sterkte…..

  liefssssssss, Hanny

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.