Theelabel-vraag-47

Thee-Label-Vraag op Maandag

nr. 47

gestart op 2 januari 2017

6 november 2017

Laat jij ook een link naar jouw antwoord achter?

De vraag die ik aantrof op het theelabeltje was:
“Was er een dag dat je gehuild hebt van geluk?”

1) 8 mei 1984 toen ik ontdekte dat ik zwanger van de eerste was. Niet alleen ging man’s en mijn grootste wens daarmee in vervulling maar ook van man’s vader die die dag jarig was en huilde van blijdschap omdat ik hem het mooiste verjaardagscadeau ooit gaf.

2) 10 januari 1985 toen onze eerste geboren werd.

3) 29 november toen onze zoon na een zwangerschap vol ellende, langdurige ziekenhuisopname, zijn broertje dood naast hem in mijn buik, kerngezond geboren werd. 

4) 5 december 1990, toen ik e.i.n.d.e.l.i.j.k. het ziekenhuis verlaten mocht om thuis met man en dochter van bijna 6 en levende, kerngezonde kleine 5-pond-zoon van 6 dagen jong, Sinterklaas mocht vieren.

 

10 thoughts on “Theelabel-vraag-47”

 1. fietszwerver schreef:

  mogge Melody
  dat zijn zeker momenten dat je huilt van blijdschap

  ik kan mij er geen herinneren

  geniet de dag

  1. Melody schreef:

   Goedemorgen Karel.

   Ja zeker weten.

   Oh oke, op zich niet zo heel erg toch?!

   Gaan we maar weer proberen, vind je ook niet ;-)

 2. Rietepietz schreef:

  Daar kan ik me héél veel bij voorstellen, prachtige geluksmomenten.

  1. Melody schreef:

   Dát verbaast mij nou weer niks ;-)

 3. minoesjka2 schreef:

  Phoe ………………… lastige vraag voor mij, eigenlijk kan ik me dat niet herinneren …… zegt meer over mij dus dan over de vraag …….. Het zal best gebeurd zijn, maar maakte dan dus weinig indruk, want ik weet het niet meer……..

  1. Melody schreef:

   Kan ik me wel iets bij voorstellen…

   Ik weet nu niet of dat een goed of slecht iets is… het is gewoon zo toch?

 4. Mirjam Kakelbont schreef:

  Het lijkt me onwaarschijnlijk dat er mensen zijn die dit niet begrijpen. Of wacht, ik ken er eentje.Jij hebt me over haar verteld. Maar hoort zij in de categorie “mens” vraag ik me af…
  Liefs en een knuffel ♥

  1. Melody schreef:

   Gelukkig hebben wij, ondanks alles, nog steeds een stukje ‘geloof in de medemenselijkheid van ieder mens’ in ons… noem het misschien ‘naïef’ofzo maar toch… maakt dat stukje gevoel ons veel meer mens dan zij van wie wij betwijfelen of zij wel in de categorie ‘mens’ thuishoren.

   knuffeel xxx♥♥♥

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: