(te) Bezopen (voor woorden)

Echt hè? Hoe dom kun je zijn? Alhoewel ik toch inmiddels over meer dan genoeg levenservaring beschik om te weten dat er domme mensen zijn en dat er minderdomme mensen zijn die domme dingen doen… lukt het sommige mensen toch nog steeds telkens weer mij te verbijsteren…

Zo ook zojuist toen ik onderstaand filmpje met bijbehorend nieuws onder ogen kreeg…

Wat bezielt je toch om zoiets uit te halen?
En dat nog wel voor de ogen van jonge kinderen?

Echt.. ik ga dit niet begrijpen!!!

Het gaat er dus echt naar toe dat een dierenpark veel meer mensen in dienst zal moeten nemen om bij elk dierenverblijf ‘bewaking’ in te zetten om dit soort idioterie te voorkomen. Nieuwsberichten als deze duiken de laatste tijd steeds vaker op… ben ik nou zo wantrouwend en zie ik overal samenzweringstheorieën of is een zekere partij bezig om via deze manier mensen ervan te overtuigen dat dierenparken tot de verleden tijd moeten gaan behoren en opgeheven zouden moeten gaan worden?

28 thoughts on “(te) Bezopen (voor woorden)”

 1. ria schreef:

  Er lopen meer gekken vrij rond dan er in inrichtingen zitten:-)

  1. Melody schreef:

   Nou inderdaad !!!

 2. rietepietz schreef:

  Er groeit gewoon een generatie op die niet beter beet of “alles moet kunnen”, nooit geen gehoorzaamheid of discipline mee gekregen.

  1. Melody schreef:

   Helaas kan ik niet anders dan het met je eens zijn…. triest he?!

 3. AnneMarie schreef:

  Dat denk ik ook rietepitz. Te gek voor woorden Melody. Denk ook de veel mensen nergens meer interesse in hebben. Ja hun telefoontje en meer niet. Daar leer je geen omgangsvormen mee en gevaren zien.

  1. Melody schreef:

   Belachelijk toch!

   Zo triest en armzalig tegelijkertijd.

 4. Kakel schreef:

  Bezopen, een betere titel had je je blog niet kunnen geven. De man heeft geluk gehad dat omstanders zo vriendelijk waren hem daar weg te slepen. Zo niet, dan was het een stuk minder goed met de man afgelopen. Hij dacht zeker dat-ie leeuwentemmer was. Wat een beneveld brein met een mens kan doen…
  Dikke kus ♥

  1. Melody schreef:

   Ik zag het en dacht (in het Gronings ‘das bezoopn ….wat zoveel betekent als ‘die is gek”) … pas later las ik dat hij bezopen (dronken) was…. ;-) dus de titel lag voor de hand…

   Tja… ik wist al dat die zooi verboden zou moeten worden… ik heb weer gelijk gekregen…

   xxxx

 5. De Gans (Marije) schreef:

  Ik vind het al bizar dat hij binnen is gekomen. Of dat hij daar in staat is geweest zoveel te drinken. Vreselijk. Bah. xxx

  1. Melody schreef:

   Ik denk dat hij al beschonken binnen is gekomen….de ingangscontrole is van jong grut,,,die hebben het zicht er niet op, of het lef niet of wat ook…

   ja dat ben ik volkomen met je eens xxx

   1. De Gans (Marije) schreef:

    Ik heb dat lef wel. Maar ik zit daar dan ook niet ;-P xxx

    1. Melody schreef:

     anders ik wel ….. haha nee joh, wij komen nooit die sollicitatierondes door, we zijn te assertief enzo zeker als groningses grijns

     x-♥-x

 6. fietszwerver schreef:

  ja echt te bezopen voor woorden , hoe komt is trouwens zo bezopen de tuin in , maar gelukkig liep dit goed op door snel ingrijpen van goed personeel en omstanders
  laten we hopen dat het niet nodig is om beveiligers neer te zetten

  1. Melody schreef:

   ja toch. Geen idee. de ingangscontrole stelt geen fluit voor, middelbare scholieren… veel te druk met hun mobieltje, vriendjes en andere ongein dan goed op te letten op wat er naar binnen hobbelt….zwalkt wellicht in dit geval.

   ja dat hoop ik ook.

   1. fietszwerver schreef:

    afwachten dus
    en als op SPL mobieltjes op het werk verbieden , en handhaven

    1. Melody schreef:

     ja klopt.

     helemaal mee eens.

      1. Melody schreef:

       ;-)

 7. Ferrara schreef:

  En nog puma op zijn shirt ook. Sorry hoor, maar daar schiet ik dan weer van in de lach.

  1. Melody schreef:

   je hoeft geen sorry te zeggen hoor, ik snap je wel.

 8. Peter schreef:

  Dat hek staat verkeerd om!

  1. Melody schreef:

   absoluut, maar dat is in elke dierentuin het geval tegenwoordig….

 9. Frederique schreef:

  Hubbie zegt altijd dat er meer gekken buiten het hek dan binnen het hek lopen,. Dit is inderdaad bezopen.En dat in het bijzijn van kinderen. Gee4n woorden voor!

  Liefs Frederique

  1. Melody schreef:

   Helaas heeft Hubbie gelijk

   ik werd er ook stil van

   -x-♥

 10. Regenboogvlinder schreef:

  Mijn hemel wat een idioot! Dacht dat je het zelf gefilmd had ;-)

  1. Melody schreef:

   Ja toch?!

   nee joh…. als ik zoiets zou meemaken zou ik niet eens denken aan het grijpen van mijn foon om het te filmen, ik zou bij de 1e blik al over dat het gesprongen zijn om zo”n randdebiel de huid vol te schelden…. dat zou dan vast wel gefilmd worden door omstanders grinnik

   1. Trees schreef:

    Haha, ik zie je ervoor aan hoor! 🤗

    1. Melody schreef:

     ;-) dat verbaast me niet ;-)

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: