Supercalifragilisticexpialidocious

Rica

Het klinkt wellicht raar uit mijn mond, aangezien ik het erg leuk vind om weblogmeetings te organiseren, maar om 1 op 1 een blogger te ontmoeten is toch wel een ander verhaal. De laatste keer dat ik dat deed is al weer een paar jaar geleden. Heb uitnodigingen afgeslagen omdat het simpelweg niet goed genoeg voelde. Ik ga al vele jaren niet meer op mijn ratio af maar volledig op mijn emotie…

Enige tijd terug ontdekte ik via één van de foto-uitdagingen waaraan ik mee doe een Nederlandse blogster die ik nog niet kende. Ik ging haar log bezoeken en in no time gingen de mails over en weer. Er was een enorme klik. Voor mij werd weer eens heel duidelijk dat er heel leuke bloggers in weblogland rondwaren. Een ander feit dat weer eens bewezen werd is dat leeftijdsverschil totaal niets uitmaakt. Deze blogster kan qua leeftijd mijn dochter zijn. De overeenkomsten die wij delen zijn op zijn zachtst gezegd bizar te noemen. De 1e klik lag bij de passie die wij delen voor fotografie en al snel kwam de vraag of we niet iets konden afspreken. De agenda’s werden getrokken en zo spraken we af elkaar vandaag te ontmoeten op het treinstation in Assen.

Op de afgesproken tijd stond ik op het perron te wachten en even later kwam de trein binnendenderen, weer even later zaten we in de auto en waren we op weg naar de dierentuin in Emmen. De klik was er nog steeds en we hebben een fantastisch leuke dag gehad. We babbelden er lustig op los en de dag vloog om. Hoezo ‘we kennen elkaar nog maar net’? Het voelde alsof we elkaar al heel ons leven kenden, we hadden aan een half woord genoeg om elkaar te begrijpen. Zo ontzettend leuk! Ik heb zo ontzettend genoten! We boften bovendien met prachtig weer, de jas kon veelal uit, bijna constant zon, heerlijk! Vlak voor sluitingstijd liepen we het park uit en namen we plaats op een terras schuin tegenover het dierenpark van mijn favoriete restaurant in Emmen, Markant, voor de weblogmeeters en de adoptie-loggers wel een bekend gegeven inmiddels.

We wandelden daarna met een kleine omweg terug naar de auto en ik nam haar mee naar huis. Bij mij thuis dronken we nog op ons gemakkie koffie en keuvelden we vrolijk verder totdat het tijd werd dat ik haar terug moest brengen naar het station, zij had nog een hele reis voor de boeg, een Rotterdamse in hart en nieren die haar hart deels verpand heeft aan het Brabantse waar ze alweer een tijdje woont. Na een hartelijk afscheid op het perron en de belofte dat we elkaar ‘snel’ weer zouden treffen stapte zij in de trein en nam ik de auto naar huis terug.

Uiteraard foto’s geselecteerd en in mijn PICASA gezet waar jullie ze natuurlijk mogen bekijken. Vandaag was weer zo’n dag die mij vertelde dat het leuk is nieuwe mensen te ontmoeten, dat het prima is dat ik selectief ben maar eveneens dat er geen redenen zijn om te huiveren ‘ja’ te zeggen als er een uitnodiging komt en het gevoel daarbij goed is.

Lieve Liesbeth, ik vond het heel erg leuk vandaag! Bedankt voor de ontzettend fijne dag én bovenal de moeite die jij wilde nemen om die lange afstand te reizen. Het was voor mij een dag met een gouden randje!!

16 thoughts on “Supercalifragilisticexpialidocious”

 1. Frederique schreef:

  Klinkt als een heerlijke dag! Fijn dat jullie zo genoten hebben en dat die ‘klik'(grinnik) er was. Soms tref je gewoon hele lieve mensen. Jij bent daar één van.

  Liefs Frederique

  1. Melody schreef:

   Wás het óók ;-)

   Ja inderdaad, —lief–dank je wel–, en wederzijds, dat weet je!

   -x-♥

 2. rietepietz schreef:

  Wie vertel je het;-) ook onze ontmoeting was vertrouwd en toch zou ook jij m’n dochter kunnen zijn zoals wel meer van m’n lezers, ( behalve als ze man zijn natuurlijk;-) ) Leeftijd zegt maar weinig en zéker in logland! Vooral “schrijvende bloggers” leer je erg goed kennen waardoor het zo vertrouwd voelt wanneer je ze in het echie leert kennen. Ik ben ook minder van de één op één ontmoetingen want uiteindelijk is je familie en vriendenkring uitbreiden met tientallen sociale contacten een onhaalbare kaart .

  1. Melody schreef:

   Ja dat is waar!
   Ik herinner me die keer nog heel goed, al was alles nieuw, toch voelde het zo vertrouwd, hartelijk, welkom en reuzegezellig!

   Nou eerlijk is eerlijk, als er al iemand uit blogland mijn moeder zou mogen zijn staan jij en Corry op die 1e plaats ;-) Gelukkig hoef ik niet te kiezen want ik vind jullie allebei ‘moordwijven’ ;-) Ik had graag een moeder als jou / Corry gehad. Ben blij dat ik jullie mag kennen!!

   Dat klopt zeker, dat wil ik overigens ook niet, ik ben heel selectief en dat doe ik vanuit een instinctief gevoel en dat heeft me nog niet vaak bedrogen.

 3. Edward McDunn schreef:

  Jou mooi foto’s op Picasa heb ik met plezier bekeken Melody, mooi gedaan hoor.

  1. Melody schreef:

   Dank je wel Edward, ik ben zelf ook heel tevreden over deze serie, althans de meesten ervan.

 4. Kakel schreef:

  Ik ben blij voor je! Je hebt niet alleen een geslaagde dag achter de rug maar een nieuwe vriendin erbij. Eentje waarmee je direct een klik voelde, en zo te lezen is dat volledig wederzijds. Goed dat jullie allebei op jullie gevoel zijn afgegaan. Het zal ook wel de leeftijd zijn, hè? Maar dat zeg ik uiteraard met een kwinkslag.
  Een dikke pakkerd *smak*

  1. Melody schreef:

   Dank je wel schatje!

   Absoluut, heel bizar want zo snel ben ik niet in het ‘vriendjes’ maken, integendeel eigenlijk.
   *grinnik* dát zal het zijn ja ;-)

   { knuffel } -x-♥

 5. ria schreef:

  Heerlijk dat je zo’n mooie dag hebt gehad. Een dag met gouden randje vergeet je nooit meer .

  Liefs, Ria

  1. Melody schreef:

   Dank je wel lieve Ria.
   Dat is zeker waar en nee, dat zal ik vast niet vergeten !!

   Liefs terug

 6. Rajesh schreef:

  Interesting experience.

  1. Melody schreef:

   ;-) wandering in a zoo always is…. especcialy with a dear friend who loves to take photo’s too

 7. Minoesjka schreef:

  Wat leuk zeg dat het zo goed klikte :-) Eigenlijk is fotografie haast net zo’n universele taal als de muziek :-)

  1. Melody schreef:

   Zeker weten !!!

   ja dat klopt,,,,en je kunt altijd van de andere leren en dat doe ik graag

 8. Liesbeth schreef:

  Eindelijk heb ik de tijd om op deze prachtige blog te reageren. Ook deze dag lijkt alweer langer geleden dan ‘ie is Mel. Je bent een prachtig mens laten we die eerste dag koesteren en over 50 jaar, dan beide grijs, lachend op terugkijken.

  XxX

  1. Melody schreef:

   *schaterlach*…. over 50 jaar beiden grijs….. kan ik nog grijzer dan *grinnik*

   dat doen we al toch? Komt goed!

   x-♥-x

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: