Snikkkk

gus

In Wildlands Emmen zit al een tijdje een nieuw mannetje neushoorn achter de schermen. Afgelopen week mocht hij kennismaken met de beide dames neushoorns Sara en Jennifer omdat een vorig fok-plan een complete mislukking werd doordat de 3 dames weigerden Kushini toe te laten en hem letterlijk tot bloedens toe door hun hele verblijf heen en weer sloegen.

petra-emmen
Afgelopen 2 juni moest men in Wildlands echter het trieste besluit nemen om neushoorndame Petra in te laten slapen vanwege nierfalen.

jennifer-emmen
Vandaag weer een triest bericht omtrent deze dieren want neushoorndame Jennifer, 44 jaar, werd overleden in haar verblijf aangetroffen. Op dit moment is de doodsoorzaak nog niet bekend.

sara-emmen
Dat betekent dus dat nieuw neushoorn-mannetje Gus nu zich mag ontfermen over het veroveren van maar 1 dame, Sara, en hopelijk voor nageslacht zal gaan zorgen.

Zo triest dit! Hopelijk denderen en stuiterend er weer snel een aantal neushoorns door Wildlands!

4 gedachten over “Snikkkk

  • Ja inderdaad! Ik schrok er ook behoorlijk van toen ik het nieuws vanmiddag via Daphne kreeg.

   Dat hoop ik ook…. nu waren deze dames beiden al heel erg oud, ze worden gemiddeld 45=50 jaar in gevangenschap maar toch….2 in een halfjaar tijd vind ik ook wel heel erg veel en verdrietig.

   xxx

  • Ja klopt…. zo iets gaat ‘t me echt aan ‘t hart.

   Inderdaad….. Hopelijk is Sara bereid hem te ontvangen en zal Gus niet hetzelfde lot te wachten staan als Kushini

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫