Sneeuw-Pret Wildlands

Even een kort filmpje van Nalé in de sneeuw…. waar is een ijsbeer gek op? Bekijk het en je weet het !

8 thoughts on “Sneeuw-Pret Wildlands”

 1. Trees schreef:

  Ik houd er niet van, maar ik zou hem/haar een heel dik pak sneeuw gunnen.
  Dit stelde voor zo’n beer natuurlijk nog niks voor.. hoewel hij wel genoot.. :)

  1. Melody schreef:

   Haar ;-) Vooralsnog heeft Wildlands 3 dames …. mannetje erbij staat wel in de planning maar wanneer en waar vandaan is nog even de vraag voorlopig…zodra daar nieuws over is meld ik het uiteraard wel ;-)

   Die wens van jou onderstreep ik natuurlijk van ganser harte ;-)

   Ja dat is zichtbaar… maar gelukkig is het ook zichtbaar dat die drie meiden het enorm naar hun zin hebben in Wildlands… en ik ken inmiddels ook de dierentuinen waar ze vandaan kwamen dus ze zijn er wel op vooruit gegaan

 2. Daarom vind ik dat dit dier in zijn eigen leefomgeving dient te verblijven.
  Daar horen ze thuis ipv een wild pretpark.

  1. Melody schreef:

   En je hebt helemaal gelijk !!!

   Echter…. ze sterven in een rap tempo uit en omwille van het voortbestaan van de soort… en dientengevolge de educatie naar de mensheid…. is dit dus een noodzakelijk, maar relatief goed, alternatief.

 3. ria schreef:

  Je weet hoe ik er over denk hé.Voor hem zou ik het wel uithouden een dagje te baggeren door de sneeuw. Die dieren horen hier niet te zijn.
  Liefs

  1. Melody schreef:

   Ja weet ik ;-)

   Ik ook hoor, ‘haar’ in dit geval maar oke

   Liefs terug

 4. rietepietz schreef:

  Niets lekkerder dan in de sneeuw rollebollen , ook als je ijsbeer bent;-)

  1. Melody schreef:

   haha nou als je het niet erg vind sla ik het over, goed?

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: