6 gedachten over “Sinterklaas-Spel-2015

 1. Nou, het loopt nog geen storm …….. ik heb ondertussen vast mijn schoentje uitgezocht. Heb rond die tijd wel oproepdienst, en loop de kans het erg druk te hebben en dus niet alles mee te kunnen doen, maar ik hoop dat ik het uit kan gaan spelen.
  Zal binnenkort even reclame op mijn blog maken.

  1. ;-) Nee nog niet maar het kan nog zat ;-)

   Je schoentje is inmiddels gereserveerd hoor, superleuk dat je weer mee gaat doen.
   En je weet, het hoeft niet elke dag…. zolang alle antwoorden maar voor 5 december 00.00 uur binnen zijn .

   Dat vind ik fijn natuurlijk, dank je wel.

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: