Sinterklaas-Spel-2014


Het is  23 november vandaag en dat betekent dat we nog maar 5 nachtjes hoeven te slapen voordat we ons over de 1e uitdaging mogen gaan buigen.
En die vind je natuurlijk HIER 

Bloggers die meespelen zijn:
Daphne en Edward en Fréderique en Ikan-Mas en Kakeltje en
Meer dan Mamma en Minoesjka en Rianne en VonnieB

Nog even in het kort wat precies de bedoeling is:
Vanaf 28 november komt er HIER een opdracht te staan. De oplossing kan je of in een reactie op de Sinterklaas-log achterlaten of mailen naar sinterpieterklaas@gmail.com en zo krijg je na elke oplossing een aantal punten. Op 4 december komt de laatste opdracht. Alle oplossingen moet binnen zijn voor 00.00 uur op 5 december. Je mag dus of na elke opdracht je oplossing inleveren of in 1x na de laatste zolang dat maar voor 00.00 uur is. Op 5 december maak ik dan bekend wie de winnaar(s) is/zijn en zal ik die deelnemers om hun adres vragen zodat ik Pakjes-Piet de opdracht kan geven Post-Piet bij diegenen langs te sturen en iets af te geven.

Lijkt het je ook leuk mee te doen? Wil je ook kans maken op een leuk prijsje maar meer nog veel Spel-Plezier? En heb je je nog niet opgegeven? Het kan nog! Ik zet heel graag jouw naam erbij, dus laat mij maar weten welk Schoentje de jouwe mag worden!

6 thoughts on “Sinterklaas-Spel-2014”

 1. Rietepietz schreef:

  Ik ga niet verder dan alle spelers héél veel plezier te wensen!

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   ;-) De vraag was dan ook niet zo zeer voor jou bedoeld, het antwoord kende ik immers al ;-)
   Dank je wel hoor, komt goed.

 2. Louisette schreef:

  Mooie idee, succes voor participant en een Fyne Sinterklaas ! groetjes uit Belgie

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Dank je wel Louisette
   Wens het jou ook toe.
   Groeten terug

 3. Mirjam Kakelbont schreef:

  De afgelopen dagen vroeg ik me verschillende keren af of je al bezig was met het maken van de vragen en antwoorden. Vast wel… Ik ben blij dat ik me opgegeven heb :-)
  Liefs Kakel

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Dat vroeg je je dan tevergeefs af lieffie….. want het antwoord ken je al.
   Haha jij niet alleen ;-)

   -x-♥

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: