Rode ruitjes tafellaken!

Dit was ons uitzicht vanmorgen rond de klok van 8 over het Groninger platteland toen Grode Kloine Zus en ik naar Kloine Grode Zus reden om haar op te halen voor een heerlijk dagje uit. Het plan was om naar Denekamp te gaan, naar tuincentrum Oosterik om daar te genieten van een mooie kerstshow. We keken onze ogen uit, waar we ook keken, overal kerstartikelen te kust en te keur en in elke kleur(-tint) die je maar kunt verzinnen. En ja dat de prijzen daar ook zeer aangenaam zijn was ons al bekend. We wisten dus op voorhand dat we dáár onze beurzen niet gesloten zouden kunnen houden en dat we met met een vollere auto terug zouden rijden dan dat we heen gereden waren.

Dat het op voorhand verstandig is je budget te bepalen en je daaraan te houden, hoe moeilijk dat ook is, is zeker bij Oosterik heel slim want oh mijn lieve hemel wat is het verleidelijk daar. Je ziet er van alles en nog wat en vooral ook veel dingen die in de eigen regio (althans zo ervaren wij dat altijd) niet verkrijgbaar zijn. En je wilt immers niet het alledaagse maar toch juist wel iets anders dan anderen hebben?

Uiteraard begonnen we na aankomst met koffie en gebak, het was immers ook deels het uitje ter ere van mijn verjaardag over korte tijd? Nadat we in Oosterik onze budgetten volledig besteed hadden togen we naar Ootmarsum om daar nog een aantal galerieën in te lopen en ons te vergapen aan het ene na het andere prachtige kunstwerk. Zeer zeker de moeite waard! Ook hebben we daar op een terras gezeten en geluncht, dat was meer dan zeer smakelijk te noemen en viel er dan ook waanzinnig lekker in. Met een fantastisch oranje-rode hemel achter ons verlieten we die omgeving om via Duitsland terug naar het noorden te rijden. Ik had de camera wel mee maar ben niet gestopt om die te gebruiken. De foto’s zijn gemaakt met de gsm’s en helaas is die van die rode avondlucht niet goed genoeg gelukt om hier te plaatsen.

Het was een heerlijke dag, als een warme deken! De titel van dit bericht zal jullie wellicht bevreemden, maar dat kan ik niet uitleggen. Nu nog niet althans, misschien ooit nog eens. Het zal in ieder geval voortaan een uitspraak zijn die bij ons drieën de ogen zal doen schitteren!!

Er zijn nog meer foto’s gemaakt en die staan in mijn Picasa, kijk maar eens: hier

14 thoughts on “Rode ruitjes tafellaken!”

 1. geesje schreef:

  Het was een heerlijke dag met als afsluiting een oranjerood randje! Super!

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   ;-) Klopt as ‘n zweernde vinger moid!

 2. geesje schreef:

  O ja, die rode ruitjes tafellaken, hmm, die zou heel goed op mijn keukentafel kunnen liggen :-)

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   * s c h a t e r l a c h * …. kiekst wel uut mit de doagn dast hom der neerlegst din?

 3. geesje schreef:

  Yep!!!! Ofcourse my dear!

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Oké, din ist goud! Scheult mie weer wakker liggn ;-)

 4. cornma schreef:

  Een superdag dus! Mooi, dat is jullie alle drie van harte gegund. Nu ga ik even foto’s kijken….

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Ja echt wel, zeker weten. Dank je wel, lief van je! Veel plezier en tot zaterdag!

 5. Ria schreef:

  Na deze pracht foto’s te hebben gezien gaat mijn knip op slot en ga ik mooi niet kijken.;-)

  Liefs, Ria

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   haha lijkt me een strak plan Ria…. of je gaat gewoon wel gezellig heen maar stopt wat geld in je zak en laat de rest thuis

   Liefs terug

 6. Rietepietz schreef:

  Altijd leuk om even rond te hangen maar gelukkig “heb ik weinig met snuisterijtjes” en dus hoef ik de hand niet op de knip te houden, ik wordt gewoon meestal niet heel hebberig;-)Bovendien liggen er meer dan genoeg kerstspulletjes op zplder dus heb ik eigenlijk ook nies nodig! Maar het is altijd een leuk uitje voor jong en oud zo’n kerstshow weet ik uit ervaring ;-)

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   ja zeker weten, vooral in goed gezelschap. ik dat dan weer wel maar aanschaffen doe ik maar hoogstzelden, heb niet zoveel moeite met het hand op de knip houden gelukkig.

 7. Mirjam Kakelbont schreef:

  Wat betreft de titel schrijf je in raadselen, maar geheimpjes hebben met je zussen is ook zó leuk :-D
  Als je ziet wat sommige mensen allemaal neerzetten in hun huis rond de Kerst. Huizen lijken soms wel op hoerenkasten met die flikkerende rode lichtjes. Leuke foto’s op je Picasso ;-))
  Fijn dat je zo’n leuke dag hebt gehad!
  Liefs en een knuffel xxx

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Ja nou *grinnik*

   Eh ja bah, of jij gelijk hebt, brrrrrrr.

   Dank je wel schat, ben er ook blij mee! {{{knuffel}}} -x-♥

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: