Project-Positief-Tag

Project-Positief-Tag

Dat ik ‘doorgeef-stokjes’ wel leuk vind is inmiddels al lang geen geheim meer. … Zo heel af en toe krijg ik ze maar ook zo heel af en toe vind ik er eentje die ik leuk vind en dan meeneem… Zo ook zojuist en wel bij Liesbeth.  En net als zij pak  ik hem op zonder hem door te geven, ik pak ‘m dus van haar en zij pakte hem van Dagmar. Wil je hem ook oppakken? Leuk natuurlijk, laat je me dat dan even weten zodat ik kan komen lezen?

De Project Positief-Tag dus:

 • Wat is je favoriete quote en waarom?
  Je levenspad begint door erop te gaan lopen.
  Deze tekst kreeg ik te horen toen ik bij de 1e professionele hulpverlener, die ik wel in mijn buurt duldde, zat. Dat was de ommekeer, zonder theatraal te willen doen…zij was de 1e persoon die echt moeite deed om mij te helpen mijn leven op de rails te zetten zonder me als een klein en nukkig kind te behandelen, mijn ‘problemen’ als aanstellerij afdeed, écht naar mij luisterde.
 • Welke droom zou je in je leven willen realiseren?
  Iedereen die mij dierbaar is gelukkig(er) kunnen maken door hun nr.1 wens uit te laten komen.
 • Wat betekent geluk voor jou?
  Daar zijn, dat doen, op het moment dat ik het wil, ik hét ook (aan-)kan.
 • Wie kan jou ontzettend opvrolijken?
  A
  lles en iedereen dat/die wel de moeite namen om de deur van mijn hart door te gaan én JEANS
 • Voor wat mogen we je ‘s nachts wakker maken?
  Manliefs erwtensoep,
  Carpaccio van SunSet Boulevard in Katwijk,
  Tiramisu van Azuro in Hoek van Holland
 • Waardoor kreeg je voor het laatst een lachbui?
  Zopas in een telefoongesprek met Kloine Grode Zus ….
  Zij was alleen thuis, hoorde iemand aan de achterdeur rammelen, bleek het haar echtgenoot te zijn die thuis kwam van een uitje met collega’s…
 • Op welke prestatie ben je ontzettend trots?
  Dat ik telkens weer omhoog krabbel uit elk dal, ongeacht hoe diep!
  En na een lange periode van suïcidaliteit weer zin in het leven heb!
 • Welke boodschap zou je graag aan anderen willen meegeven?
  Jouw leven is van jou, leef het zoals jij het wilt!

12 gedachten over “Project-Positief-Tag

 1. Je antwoorden verbazen me niet en toch ontroeren ze me weer als ik ze lees. Jij bent zo’n mooi wijf! En wat ben ik blij dat ik je vriendin mag zijn…
  Tot heel gauw, lief Muziekmens ♥

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: