Photo Sunday ~~ Slanted

– aflopend / hellend / schuin

hunebed

6 thoughts on “Photo Sunday ~~ Slanted”

 1. smijling schreef:

  te hoog voor mij denk ik

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   ZOu kunnen, dat weet ik niet, ik kan slecht schatten dus durf niet te zeggen hoeveel meter dit is….

 2. rietepietz schreef:

  Oéps… daar bevind je je dus wél op een hellend vlak… als dát maar goed gaat;-)

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Haha ja dat is goed gegaan hoor, zoals je ziet, anders had ik al ruim 1,5 jaar niet meer geblogd en had ik de wlm niet kunnen organiserenb noch bij jou genieten van die superlekkere soep (waarbij ik nu gelijk weer watertand maar dat even terzijde)

   Ik stond daar in Talling op een plein waar 3 straten op uit kwamen…..allemaal souvenirwinkeltjes….. het plein was voor de ene helft rond en de andere helft dus in 3 hoeken. Die ronde helft bevatte dus deze helling maar vanachter een hek van zo’n 1.50 m. hoog… aan dat hek hingen talrijke slotjes van verliefde / getrouwde stelletjes en die helling lag dus bezaaid met de sleuteltjes….

 3. Mirjam Kakelbont schreef:

  Doet een beetje zeer aan mijn ogen, deze foto. Ligt ongetwijfeld aan mij en niet aan jouw fotoprestatie ;-)
  Dikke pakkerd en liefs
  Kakel

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Zeer? Hoezo dan?

   {{knuffel}} -x-♥

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: