Photo Sunday – *Mad*

Photo Sunday – Gek

mad

4 thoughts on “Photo Sunday – *Mad*”

 1. Truus schreef:

  Waar heb je deze gevonden???
  Geinig ding hoor. :-)

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Die stond op een stukje grond nabij een tent met meer van dit ‘spul’ en mensen in bijpassende kledij tijdens een haloween-fair in Boertange afgelopen oktober…. vraag me niet wat het exact moet voorstellen want dan moet ik je het antwoord schuldig blijven.

 2. Mirjam Kakelbont schreef:

  Wat een lelijkerd. Waar heb je die nou weer vandaan? Oh, wacht het staat in je commentaar van Truus ;-) Haloween, ik weet genoeg!

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   ;-)

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: