Photo Friday ~ Vlam

photofridaymelody Photo Friday  van Marc
200
Gestart op 02 november 2012
Thema 19 – 26 augustus 2016:
FLAME

 

 vlam

4 thoughts on “Photo Friday ~ Vlam”

 1. Kakel schreef:

  En het verspreidt ook nog een lekker luchtje!
  Dikke kus ♥

  1. Melody schreef:

   Ja dat ook nog eens ;-)

   toejoebekmeiloflie

 2. Edward McDunn schreef:

  Mooi Melody, wel een beetje jammer dat de fotografe zich achter de kaars heeft verscholen…hihi.

  1. Melody schreef:

   Dank je wel Edward.
   Grijns….. nou schuw ik nooit een foto van mezelf te plaatsen maar om nou het rode, nat van zweet, hoofd met schrille ogen er vandaag bij te plaatsen… nee ik besloot dat maar niet te doen want de hitte is voor iedereen al schokkend genoeg, ik wil het niet op mijn geweten hebben dat iemand zich de pleuris schrikt.

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: