Photo Friday ~ Terugblik 2016

photofridaymelody Photo Friday ~
217 –
Gestart op 02 november 2012
Thema 23 – 30  december 2016:
2016 in Review

16 thoughts on “Photo Friday ~ Terugblik 2016”

 1. Edward McDunn schreef:

  Prachtig Melody, daar zou ik wel willen wonen.

  1. Melody schreef:

   ;-) en anders ik wel ….. kom je dan bij me wonen? plek zat….

 2. Kakel schreef:

  Wat een onwijs mooie foto! De grootte, de ruimte… De poort staat ter verwelkoming open en je kunt er zonder moeite er ook weer uitlaten. Niets loopt dood, daar houd ik van!
  Als ik weer vastloop, stop ik deze foto in mijn hoofd. Dank je wel, lieverd ♥

  1. Melody schreef:

   Dank je wel schat. Dit is een streek op een steenworp afstand van mijn geboorteplaats…. en ja ik zou het maar wat graag aan jou laten zien…. lekker in de auto naast me zodat je kan zitten genieten van wat je ziet zonder door het lopen moe te worden ….

   graag gedaan hoor, knuffel xxx

 3. Wat goed bedacht! Terugblik. Mooie foto hoor. Het doet me denken aan Slochteren, maar dat zal het wel niet zijn.

  1. Melody schreef:

   ;-) Dank je wel.

   Het is Slochteren hoor…. ik ben in Froombosch geboren en getogen.

   1. Ah toch! Grappig hoe sommige beelden in je geheugen gaan zitten en op een soms onverklaarbare manier opgediept worden :-)

    1. Melody62 schreef:

     Helemaal waar :-)
     Hoe ken jij Slochteren?

     1. Ik woon in Stad en fiets(te) wel door Slochteren, naar Siddeburen (van de Bok :-) ) en dan via Appingedam terug. En ik kom wel eens in De Fraeylemaborg natuurlijk. Slochteren is een mooi dorp!

      1. Melody62 schreef:

       Oh oké nou vaalt ut kwartje… bist ook n Grunniger. Mooi man !

 4. Nou ja, import. Ik bin haalf frais haalf drents, dus wel uut ‘t noord’n. Ik bin laifhebber van Ede Stoal ( :-) ) en Pé en Rinus, moar de toal heb ik nooit goud leert.

  1. Melody schreef:

   allmoal goud ja… dus hest televisie ook aan om noar Ede te kiekn?

   mwah… is zo zwoar noit ja, n poar gooie gesprekkn en een kloin beetje gevuil derbie, din pakst t zo op ja

   1. Nou… (toch maar even in het Nederlands :-) ) verstaan kan ik het wel, als het niet te snel en te binnensmonds gaat, maar spreken vind ik lastig omdat het moeilijk is de juiste klank te treffen. Ik heb een vriend die uit Noordholland komt en in Friesland woont en hij spreekt beter Fries dan ik, zijn woordenschat is (veel) groter, maar omdat hij uit het westen komt kan hij, anders dan ik, de klank nooit echt goed te pakken krijgen. Ik heb grote bewondering voor Frank den Hollander die als Zeeuw het Grunnegs wél goed uitspreekt. Ik ben wel van het Gronings gaan houden en van de kalme, bijna achteloze vorm van humor.

    1. Melody schreef:

     grinnik…. ook dat is oké hoor….
     Wat jij met het Gronings hebt, heb ik met het Fries…. spreken doe ik het zeker niet want de tongval krijg ik nooit goed natuurlijk als Groningse.

     Die Frank ken ik niet, kan er dus niet over oordelen….

     Groningse humor…. hmmm daar weet ik ook niks van ;-) Is geen eigenschap die op mij van toepassing is, al kan ik wel heel kort door de bocht en zeer krom zijn in mijn uitspraken maar of dat humor is…. geen idee.

     1. Kort door de bocht en krom in de uitspraken kan heel geestig zijn :-) Ik ga een beetje uitbuiken van het kerstmaal en daarna naar bed. Ik wens je een goede nacht!

      1. Melody schreef:

       haha volgens mijn psych heb ik heel veel humor….. maar ja wat zegt dat, hij is de enige die t zegt ;-)

       buikze en slaapse …toedelsssss

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: