Op een dag

Marja

‘Gewoon even’ vrij als een vogel zijn, niet (meer) beperkt door wat ook maar… Op een dag dan… ben ik het!

10 thoughts on “Op een dag”

 1. ria schreef:

  En eens vliegen we weg onze eeuwige vrijheid tegemoet.

  Heerlijke zwijmel

  Fijn weekend,
  liefs, Ria

  1. Melody schreef:

   zeker weten meis!

   Dank je wel, jij ook, liefs!

 2. Cellie Citroen schreef:

  Blijft een mooi en hoopvol nummer. Zolang je maar gelooft, kan je vliegen. Ook met kleine vleugels.

  1. Melody schreef:

   Vind ik ook….. dat is ook wel zo maar soms wil je het graag wat duidelijker voelen hè?

 3. Dwarsbongel schreef:

  “I believe I can fly”, de eerste associatie die bij me opkomt is dat meerdere bekende en onbekende mensen onder invloed van drugs dat “geloof” gehad hebben, en vanaf de zoveelste verdieping ter aarde zijn gestort en het niet hebben overleefd…
  Maar dit is wel mooi gezongen.

  1. Melody schreef:

   Die gedachte kan ik me wel voorstellen…. heb zelf ook ooit in zo’n positie verkeerd en op een hoog punt gestaan…

   Dat is echter niet de reden dat ik dit nummer plaatste. Dat ik die wens heb komt omdat ik al ruim 2 weken amper bewegen kan vanwege de pijn die dwars door de morfine heen gaat en ik daar af en toe helemaal knotsknettergekgestoord van word. Om nog maar te zwijgen van alle tegenslagen die wij ervaren de afgelopen paar maanden, het lijkt maar niet op te houden en om dan toch niet helemaal de moed te verliezen is best moeilijk als je geen fysieke noch mentale energie hebt.

   Dát vind ik ook ;-)

 4. Kakel schreef:

  Dan vliegen we zij aan zij :-) Maar met iets simpelers zou je ook al tevreden zijn…
  Je bent een flinkerd!
  Liefs en een extra dikke knuffel

  1. Melody schreef:

   Ja graag, jah dat is waar, dat leer ik van jou.

   -x-♥

   1. Kakel schreef:

    <3 <3 <3

    1. Melody schreef:

     ♥ ♥ ♥

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: