8 gedachten over “Onder & Boven (de wet)

  1. Dank je wel…. ik had eerst een heel verhaal erbij geschreven maar toch maar weer gewist want ik wil die negativiteit rondon deze bevolkingsgroep niet nog meer voeden.

   Jouw bijdrage vind ik geweldig, het doet mij weer herinneren dat ik best vaker omhoog mag kijken.

  1. Ik ook hoor! Ik probeer mezelf constant voor te houden dat ook politie-agenten mensen zijn en fouten kunnen (en mogen) maken… en dat sommigen onder hen het goede beeld van de meerderheid bederven. We zien immers alleen maar ‘fouten’ die die enkelen maken want dat is kennelijk deelwaardig nieuws…

   Ze verdienen inderdaad veel meer dan het schamele loon dat ze krijgen, zeker als je bedenkt wat ze daarvoor moeten doen maar ook hoe zij met de rug tegen de muur staan in veel gevallen.

 1. Respect voor de politie! Je zult maar dergelijk werk moeten doen en dan ook nog voor een habbekrat. De minister wil niet over de brug komen omdat anders de onderwijzers de volgende groep is die er geld bij wil hebben. Lekker argument. NOT!
  Liefs Kakel xxx

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: