Nou hèhè; gescoord!

Weeronline beloofde een droge en zonnige dag dus ideaal voor wat aanvoer van pitamientjes *glimlach*, en waar krijg ik die beter dan op mijn favoriete buiten- & binnen ‘speelplaats’ dan Emmen? Dus ja, daar togen Anita en ik naar toe nadat ik vanochtend klaar was met werken. Zou het me dan eindelijk vandaag wel lukken de Muskaatduiven vast te leggen? Ik had ze tot dusver alleen in vlucht gezien of veel te ver weg om te fotograferen… Hoop doet leven of niet dan *grijnsss*

Eenmaal binnen de poort gingen we gelijk Jungola in om ons daarbij Herman en Daniëlle te voegen om gezamenlijk te lunchen, waarna we aan de wandel gingen. Nou was Herman gisteren lelijk gevallen dus die liep niet lekker. Daniëlle moest nog de safaririt van zondag bezuren dus na een bezoek aan de vlindertempel dronken we nog een bakkie en gingen we uit elkaar, zij huiswaarts en Anita en ik nog even de Serenga op om de leeuwen op te zoeken.

Daarna terug naar de in-& uitgang want Anita moest aan het werk, ik deed nog een bakkie bij H. & D. en keerde toen ook huiswaarts. Veel zon op ‘t snoetje gehad, een tussenjas aan ipv een winterjas… Lente komt… heerlijk, ik kan niet wachten! En nee ik zit dus niet te wachten op de -8 a -10 die men ons voor de nachten van het komend weekend belooft, ik hoop uiteraard dat ze het weer verkeerd hebben!

Foto’s zien kan HIER

14 thoughts on “Nou hèhè; gescoord!”

 1. Edward McDunn schreef:

  Mooi Melody, wel een beetje zielig voor de witte Morpho he?

  1. Melody schreef:

   Dank je wel Edward.

   Ja zeker…maar wat bleek enkele minuten later? Hij/Zij bleek zich ondanks dat breuk toch nog prima t kunnen verplaatsen, vliegendes… heel bijzonder

 2. Vandaag hadden ZE oostenwind voorspeld. Dus ik op de racefiets, bleek de wind uit een andere hoek te waaien en had ik maar een paar kilometer windvoordeel. Gelukkig was ik Hulk! 😊

  1. Melody schreef:

   oepssss…. was??? jij BENT!! nog steeds en zal ook altijd blijven, toch?

 3. rietepietz schreef:

  Maar het wordt wél weer zonnig ook al worden de nachten koud dus van mij mag het hoor.

  1. Melody schreef:

   Ja precies, vanochtend met -2 de deur uit maar de zon is even later gaan schijnen en dat die ze nu nog steeds… lekker hoor. ;-) Van mij dus ook

 4. fietszwerver schreef:

  dat was weer een mooi dagje aan de foto’s te zien
  en ach die vorst die komt toch of je er nu op wacht og niet :)
  fijne avond groet

  1. Melody schreef:

   Ja zeker weten

   Zo is het maar net…

   slapend en wel ;-) dank je wel jij ook.

 5. Kakel schreef:

  Eindelijk…de voorjaarszon scheen op je snoet. Wat een koninklijke foto’s heb je gemaakt :-D
  Ik zie wel wat voor weer het wordt. Rosa moet toch wel naar buiten.
  Dikke kusssss ♥

  1. Melody schreef:

   Jaaaa lekkerrrrrrr

   :-) Dank je wellll …. ja precies, de heren hier ook

   smaakkussssssssssss

 6. Kakel schreef:

  Goed nieuws: ik heb er weer twee voor je. Het is dezelfde tag maar de vragen zijn anders (-:
  https://papillon60.blog/2018/03/13/sunshine-blogger-award/
  https://www.triltaal.nl/2018/03/16/zonneschijn-blogger-onderscheiding/
  KUS ♥♥♥

  1. Melody schreef:

   leuk leuk leuk….t staat hoor https://melodymusic.nl/gelijk-en-toch-anders/

   xx♥♥xx♥♥

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: