Nog 2 nachtjes…

nog 2 nachtjes

….slapen en dan hoop ik in staat te zijn met Daphne in de auto te stappen en naar Emmen te rijden om bij het NS-Stations dan Fréderique & Truus op te pikken om dan gezamenlijk naar het Dierenpark te lopen om daar Ton & Trui te ontmoeten. En als we dan binnen zijn om de tafel gaan met mijn contactpersoon om de adoptie-actie af te ronden.Hoop ik…schrijf ik heel bewust want de afgelopen week heeft mijn lijf me enorm in de steek gelaten, geen pijnstiller hoe zwaar ook, deed waarvoor het gemaakt is en ingenomen werd, waarvoor ik bijverschijnselen met alle liefde voor lief wilde nemen, en dat doe ik niet zo maar. Ik heb mijn ‘mensjes’ deels in de steek moeten laten en dat viel me best zwaar, dat is niet mijn stijl. Ik moest zelfs gisterenochtend mijn vrijwilligerswerk in het ziekenhuis aan mijn neus voorbij laten gaan, met pijn in mijn hart, want dát vind ik nou zo leuk om te doen. Mijn ‘mensjes’ deel in de steek laten zal ik, zo bevrees ik, ook de komende week moeten doen. Dinsdag eerst maar eens mijn wonderkraakster Irma bellen, hopelijk kan zij mij in haar agenda inpassen en mij weer los maken, dat lukt haar meestal wel dus hopelijk nu ook. Fijn te weten dat ik bij haar altijd welkom ben. Dit weekend dus zoveel mogelijk gerust, op het regelmatig oefeningen doen na uiteraard om het lijf toch enigszins in de beweegmodus te krijgen. Van slaapgebrek ben ik inmiddels om en om hyper en depri, ook zo’n leuke bijkomstigheid. Al hoeveel plezier ik ook in het leven heb tegenwoordig en me bewust ben van mijn rijkdommen, dit is wel een domper op de feestvreugde!

Maar goed, het is nog geen woensdag. Ik ga ervoor en ervan uit dat het me zal lukken ook al betekent dat waarschijnlijk dat ik in de dierentuin vaak zal moeten zitten en weinig afstanden kan lopen maar dat mag de pret dan niet drukken. Het gezelschap is de kers op mijn taart die dag. En natuurlijk de blijdschap van mijn contactpersoon, zo’n leuk mens, en altijd zo enthousiast als we komen.

De stand op dit moment, maandagochtend rond de klok van 00.30 uur is 530 euro… wat garant staat voor 10 dier(soorten) IJsbeer – Nijlpaard – Zebra – Jaguar – Olifant – Reptielen – Zwarte Panter – Leeuw – Pinguins & Giraf. Er blijft dan 40 euro over omdat Reismeermin haar toegezegde bijdrage met 10 euro verhoogde op maandag om 14.3 uur. Wat ik daarmee ga doen weet ik nog niet, of ik zet het alvast weg voor volgend jaar of ik vul het zelf aan en kies nog een dier erbij, dat lezen jullie woensdag wel. Tenzij natuurlijk iemand van jullie zegt: “ik maak dat bedrag rond en doneer die missende 10 euro..”

Hoe dan ook…..
Ik ben een dankbaar mens, want jullie steun ieder jaar weer in mijn pogingen om dieren een pootje te helpen waardeer ik enorm!!

6 thoughts on “Nog 2 nachtjes…”

 1. rietepietz schreef:

  Mag ik met je mee naar de kraker? Ik heb stijve vingers van het duimen dat je op tijd weer op de been bent!

  1. Melody schreef:

   JIj? Natuurlijk, altijd ;-)
   Lief van je dank je wel.

 2. kakel schreef:

  Ik hoop echt dat het woensdag in alle opzichten een ontspannende dag voor je wordt!
  Liefs en sterkte xxx

  1. Melody schreef:

   Dank je wel lieverd, hoop ik ook.

   -x-♥

 3. cornma schreef:

  Ik hoop met je mee, zit zelf ook weer eens in de lappenmand, met buitengewoon vervelende darmen.

  1. Melody schreef:

   Oef. Ja die spelen bij mij ook extra op nu door de pijnstilers…. ach meid, morgen zijn we gewoon samen in de zin van gedeelde vreugd is dubbele vreugd en gedeelde smart is halve smart.

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: