Natte pakken!

nattepakken2 ~ nattepakken3

nattepakken4 ~ nattepakken1

Even over half tien vanochtend kwam Kloine Grode Zus binnenvallen nadat haar lief zo lief was geweest om mij een lange rit te besparen om haar op te halen. Na een peuk en een bakkie leut stapten we de auto in met zijn drietjes, zij en ik dus en schoondocher-in-spé en reden we naar de zuidwest kant van de stad om Grode Kloine Zus op te halen. Na ook de auto van voeding te hebben voorzien kon de reis beginnen. Het was een cadeautje voor laatstgenoemde omdat zij eerder deze maand jarig was en niet iets kon verzinnen dat ze graag wilde hebben. Weeronline had slecht weer voorspeld maar daardoor lieten we ons uiteraard niet tegenhouden. Rond het middaguur kwamen we in Arnhem aan en gingen we eerst op zoek naar koffie en thee, dat er uiteraard heerlijk in viel. Daarna gingen we op pad, in wisselend weer, zachte regen, dan weer miezerregen, dan weer heftige regen.
De China-Lights tentoonstelling zou om 18.00 uur ‘aan’ gaan, oftewel, dan zouden alle beelden die door het hele park verdeeld staan opgsteld, licht gaan geven. Het weer werd echter steeds slechter. Ik had al niet zo’n goede dag op gewrichtsniveau en dat was ook duidelijk te merken aan de foto’s die ik maakte. Gelukkig klikte Daphne er ook lustig op los dus er staat een redelijk omvangrijke map op mijn picasa. Met dus foto’s van mij en van Daphne. Rond drieën had ik het fysiek gezien wel gehad, ik wist dat ik ook nog plm. 2 achter het stuur zou moeten en dat in slecht weer met pijnlijk e klauwtjes… Daphne wilde nog graag een rondje doen door delen die wij niet gezien hadden en dat hebben we haar uiteraard laten doen. Wij bleven op het terras . Ruim een uur later besloten we maar te vertrekken want ik was niet de enige die last van het lijf had. In het park waren ‘chinezen’ (denk ik…) bezig om bij de beelden de stroomkastjes te bekijken. Sommige dieren waren inmiddels verlicht maar gingen ook weer uit. IK vermoed dat ze toch maar uitgezet zijn, uit angst misschien voor stroomstoring door al het hemelwater ofzo? Geen idee maar dat denk ik.
Nadat Daphne en ik zowel Geesje als Anita thuis hadden afgeleverd reden we door naar ons eigen huis, alwaar Joop ons met koffie etc opwachtte rond de klok van 19.00 Uiteraard toen de foto’s op de pc gezet en bekeken en gesorteerd, daarna naar Picasa geüpload zodat jullie ze HIER kunnen bekijken.
Het was een dag waar we lang op terug kunnen kijken, wat hebben we veel plezier gehad. Dikke pret om de domste dingen, zo leuk! En ja als het weer beter was geweest waren we nog niet thuis geweest maar ja soms is het ‘gewoon’ goed zoals je het doet. Ik ben meer dan tevreden over het verloop van de dag, heb me prima vermaakt. Kan wel gaan lopen mopperen om het onwillige lijf van me maar heej… er zijn er altijd die nog minder kunnen dan ik, dus ik moet niet zeuren maar gewoon tevreden zijn met wat ik wel kan… en dat gevoel heb ik gelukkig zeer intens in mij glimlach
Natuurlijk lieten we ons door het weer ook niet tegenhouden om de tijger-welpjes te bezoeken, Mama-Tijger liep apetrots, of is het tijgertrots, rond met haar duo achter zich aan dat al allerlei kattenkwaad (hoe toepasselijk) uitvrat…Dotjes, hoog aaibaarheidsgehalte maar dat mochten we natuurlijk niet doen. Vanachter het glas mochten we ze aanschouwen. Ook de cheetah had jongen, 6 maar liefst. Wat een feest! Een heerlijk dag dus!

10 thoughts on “Natte pakken!”

 1. ria schreef:

  Dan nu maar naar Geesje en aan de keukentafel klaverjassen, dat is zeker zo leuk;-)

  Liefsxx, Ria

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Dat gaat wel goed komen hoor, maar niet meer vanavond ;-)

   Liefs terug

 2. kakel schreef:

  Mijn applaus voor jullie allemaal. Als echte vriendinnen samen zijn, telt het weer niet, en dat is duidelijk gebleven :-)
  Liefs xxx

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   *buigt* (ietwat, kan niet zover als ik zou willen)
   Dank u wel mevrouw.

   En nee we laten ons niet zomaar wegjagen *grinnik*

 3. hanny schreef:

  Ondanks het mindere weer hebben jullie veel gezien. Er zijn prachtige foto’s bij. Heerlijk om met jullie daar rond te kijken.
  Jammer dat jullie de lichtjes niet in het donker hebben gezien. Dat is zo’n fantastisch gezicht.

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Ja klopt hoor. Dank je wel.
   Eh ja dat is ook jammer, we waren ook heus wel van plan dat te gaan zien, was ook 1 van de reden waarom we er heen gingen maar het weer werd zo slecht…. en ik was niet de enige die zich fysiek naar(der) ging voelen. Toen we vertrokken waren sommige dieren verlicht inmiddels maar waren de ‘chinezen’ (dat denk ik, ken me met rassen niet zo goed uit) al bezig ze weer uit te doen en overal de stekkerdozen te controleren etc.

   We hadden gewoon pech..t zij zo. Het was verder een heerlijke dag. (vandaag liggen zowel Anita als ik plat met griep)

 4. rietepietz schreef:

  Toch wel een klein beetje jammer dat niet alle beesten verlicht waren , ik kan me wel voorstellen dat dát er heel bijzonder uit ziet.
  Jammer maar helaas, maar gelukkig heeft het jullie dag niet verknoeid!

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Nee hoor, onze dag was heerlijk, ik geniet nog na ;-)

 5. Anoniemandal schreef:

  Het was een super leuke dag!

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Eggies wel -x-♥

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: