Midnight Walk Assen 2017

Editie nummer 9 van de Midnight Walk Assen
De banner hieronder gebruikte ik toen ik voor het eerst schreef over deze 9e editie op 22 maart 2017, toen leek het nog zo ver weg. Amper een oogwenk verder, althans zo voelt het, is het al zover…  Tellen nu niet meer in dagen maar in uren… en over enkele uren tellen we in minuten…

De vraag die hoogstwaarschijnlijk bij een heel groot deel van de mensen die van plan is vanavond mee te gaan lopen speelt op dit moment is of het tegen die tijd en gedurende de wandeling droog zal zijn / blijven. Niet bij mij want ik heb geen hekel aan regen, integendeel eigenlijk, dus regen of niet, ik wandel vanavond. Er kan nog wel van alles gebeuren waardoor ik moet afhaken natuurlijk, dat realiseer ik me ook heus wel, maar het weer zal er in ieder geval niet de oorzaak van zijn.

Kortom….
van 11.40 uur nu naar 21.15 start…
nog 9 uur en 35 minunten…
Wordttttt vervolgddddddd

zaterdagochtend… 01.15 uur.. eindelijk tijd voor de update… het was weerr super. Geheel langs het water want de route was gecentreerd rondom De Blauwe As… gingen jaren geleden alle kanalen in de stad dicht, nu is bijna alles weer op en ligt een deel van de stad nog steeds op de schop. Enkele regendruppels deerden ons niet, verder bleef het droog en was de sfeer weer top als altijd. Mijn foto’s zijn verre van om over naar huis te schrijven maar ach… als je ze bekijkt krijg je in ieder geval een impressie. Ik heb dus maar besloten ze te uploaden en te tonen ipv weg te gooien grinnik.

Gelukkig hadden we ook onze foons mee en hebben we wat filmpjes gemaakt, die zijn veeeeeel leuker dan de foto’s …. het was een heerlijke avond, al zullen mijn voeten een ander antwoord geven als je het hen vraagt maar dat drukt de pret niet. Ik heb me prima vermaakt met de dames, mijn schoonmeisje en haar moeder. Gedanst, gezongen, gelachen, veel pret gemaakt en ondertussen 7 kilometer weg gesjouwd voor een goed doel. Ohja, onderweg kwamen we af en toe bordjes tegen met 1 woord erop… het was de bedoeling dat we die woorden moesten verzamelen en daar een zin van maken… Vrij snel had ik door dat het om een quote van deze of gene zou gaan…. Het goede doel van vanavond kreeg 14.500 euro overhandigd, een stichting die ongeletterdheid wil veranderen. De gezochte quote zou daar ongetwijfeld mee te maken hebben was mijn conclusie. En dat bleek ook waar te zijn want de quote die ik uiteindelijk vond was: “De grenzen van mijn taal betekenen de grenzen van mijn wereld”…van Ludwig Wittgenstein, een Oostenrijkse filosoof iemand die ook altijd met taal bezig is geweest.

Ziezo… nu als de gesmeerde bliksem mijn bed in want over minder dan 5,30 uur wordt er weer hartelijk op mij gewacht ☺

14 thoughts on “Midnight Walk Assen 2017”

  1. Melody schreef:

   er zijn slechts een paar druppeltjes gevallen…. bijna de hele tijd de jas niet aan gehad, dus ja …

   dank je wel ;–0

   1. fietszwerver schreef:

    mooi toch
    en ook vandaag was hier meer een zonnige als regenachtige dag
    fijne avond groet

    1. Melody schreef:

     Heerlijk…. dat is ook fijn.

     dank je wel, jij ook.

      1. Melody schreef:

       joehoeeeeeeeeeee

 1. Rietepietz schreef:

  Als je er goed op gekleed bent is regen niet heel erg. maar toch hoop ik dat er niet zulke hoosbuien vallen als de laatste paar uur, veel plezier!

  1. Melody schreef:

   precies…

   had in ‘t begin de jas heel even aan en op het eind …. de laatste paar honderd meter ook… maar verder was het weer prima…

   dank je wel, dat is helemaal gelukt ;-0

 2. Rietepietz schreef:

  Leuk de aanvulling met de filmpjes. Genoeg te zien onderweg dus.

  1. Melody schreef:

   Ja hè? Ja klopt…zo’n 22 attracties… heel divers en juist daardoor zeer afwisselend en leuk.

 3. ria schreef:

  Leuk dat je je zo goed hebt geamuseerd. Mooi dat je filmpjes maakte.
  Liefs xxx

  1. Melody schreef:

   ;-) Heerlijk toch.

   Ja gaaf he, zijn ook van Daphne mee hoor

   xxxxxx

 4. minoesjka2 schreef:

  Nou, als ik al zo zit te genieten van jou filmpjes en foto’s, zal het voor jullie helemaal weer een hele fijne wandeling zijn geweest. :-)
  Zeker dat water orgel, wat prachtig gedaan zeg!!!

  1. Melody schreef:

   Hahaha ja inderdaad…..fijn dat je het mooi vindt!!

   Ja nou en of, je snapt dus wel dat ik daar ettelijke minuten heb staan genieten (zittend op een paaltje )

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: