Midnight Walk 2015-7

En ja hoor…. ik moest een tijdlang aftellen maar vandaag is het eindelijk 11 september, oftewel de dag van de 7e editie van de mooiste wandeling van het jaar in mijn ‘hometown’ Assen.

De voorgaande jaren liep ik met Niels, Anita en Joop natuurlijk maar dat gaat dit jaar niet. Niels moet laat werken, Anita is gezondheidsmatig nog niet weer in staat tot zo’n wandeling en tja Joop natuurlijk al helemaal niet. Vorig jaar moesten zij ook al verstek laten gaan maar hopelijk zijn ze volgend jaar weer van de partij. Vorig jaar besloot ik thuis te blijven omdat ik niemand kon vinden die zin had met mij mee te lopen, tot op een paar uurtjes voor de start ik een telefoontje kreeg van een mede-vrijwilliger uit het ziekenhuis, wiens wandelpartner plotseling ziek was geworden en dus liep ik alsnog wel mee, was ook zeer gezellig overigens.
Vanavond zou ik in 1e instantie met Petra lopen maar helaas kwam er bij haar wat tussen en toen was daar Daphne die wel met mij mee wilde lopen, mits ze niet zou moeten werken. Als oproepkracht in de horeca weet zij dat zelden van te voren…. Nadat ik vanmiddag thuis kwam meldde ze me dat ze vrij is en dus mee loopt, gezellig! De camera’s liggen al klaar en ook flesjes met drinken natuurlijk.

Heb vanmorgen iemand gesproken van de organisatie en naar wat zij vertelde over wat er zoal langs de route te verwachten is, belooft het ook vanavond weer heel mooi te worden. Het weer is hier prima dus ook op dat vlak geen misère te verwachten. Het aantal mensen dat zich al opgegeven had lag vanochtend nog relatief laag in vergelijking met voorgaande jaren maar net als voorgaande jaren zullen er ook vast vanavond wel weer veel mensen zijn die zich alsnog aanmelden en meelopen zodra ze in de gaten hebben dat het goed weer is en blijft. Hoe dan ook, ik ben er wel bij en heb er vreselijk veel zin in, mijn lijf heeft nu nog zoiets van ‘jemig, mot dat nou?’ maar die vraag negeer ik gewoon, neem mijn pillen mee en de wil is er dus het komt wel goed, daar vertrouw ik gewoon op (zei ze resoluut doch totaal niet eigenwijs *grijns*). Morgenochtend en zondagochtend zijn de uren gereserveerd voor het vrijwilligerswerk dus blijven de middagen en de avonden over om weer bij te tanken, moet lukken toch?!

Kortom….ik ga wandelen vanavond… Kom je gezellig mee wandelen? Klik dan op de afbeelding om je aan te melden en dan ontmoet ik je graag bij De Nieuwe Kolk in Assen. De 1e groep vertrekt tussen 21.15 en 21.30 dus je hebt nog tijd zat *glimlach*. Je kunt me vinden of in de parkeergarage of op het plein; Zie ik je daar? Lijkt me geweldig!

10 thoughts on “Midnight Walk 2015-7”

 1. rietepietz schreef:

  Ja zóu ik hartstikke leuk vinden maar dat is me toch véél te ver!
  Lijkt me we een onwijs leuk evenement, veel wandelplezier!

  1. Melody schreef:

   Ik dacht wel dat jij zoiets heel leuk zou vinden, vind ik bij je passen.

   Ja dat is inderdaad waar… misschien volgend jaar en dan overnachten in 1 vd vele hotels, of B&B’s hier in de stad? (uiteraard zijn jullie hier ook welkom maar ik zie jullie nog niet samen hier in de woonkamer op de bank bivakkeren tussen de honden. Maar ja wie weet, heb ik volgend jaar wel een logeerkamer tot mijn beschikking als de jeugd voordien een eigen stekkie vindt en betrekt ;-) )

   Het is de 7e editie en ik herinner me van de voorgaande alleen maar heel veel plezier.
   (het fysieke ongemak van het weekend erna vergeet ik natuurlijk niet maar heb ik er alleszins met liefde voor over!)
   Ook de spontane ontmoetingen en leuke gesprekken die ontstonden gaandeweg. De organisatie doet ieder jaar weer enorm haar best om de wandeling tot 1 groot feest te maken met onderweg overal stops om iets te eten en te drinken (gratis) en diverse artiesten die optreden in diverse genres. Echt voor ieder wat wils.
   En daarbij … je ziet Assen dan op een totaal andere manier en dat maakt het ook erg leuk!

 2. Trees schreef:

  Heel veel succes!!! XXX

  1. Melody schreef:

   Gaat vast lukken, we hebben er zin in, foto’s en verslag zullen zeker volgen. xxx

 3. Frederique schreef:

  Inmiddels ben je een tijdje onderweg. Het lijkt mij wel heel erg leuk. Ik hoop dat je hebt genoten en dat je lijf niet teveel tegenspartelt. Lekker uitrusten en nagenieten.

  Liefs Frederique

  1. Melody schreef:

   Hoi lieverd, goedemorgen.

   Ben nu net een half uurtje thuis… Bezweet thuis gekomen dus eerst ff snel gedoucht… nu de foto’s uitzoeken en uploaden zodat ik ze straks kan plaatsen. We hebben genoten en mijn rug heeft prima mee gewerkt. Ik had van te voren pijnstillers in genomen en achteraf was dat een goede beslissing ;-)

   Die wandeling doe ik elk jaar en het is iedere keer weer groot feest. Als je wilt kom dan volgend jaar hierheen en wandel gezellig mee. Het is echt de moeite waard!

   -x-♥

   1. Frederique schreef:

    Ik zou dat zo graag doen, Melody. Maar soms komt die angst van mij bovendrijven. Dan denk ik dat ik dat helemaal niet kan. Misschien een keertje door de angst heen? Daardoor laat ik wel veel dingen liggen. Maar dat weet jij als geen ander.
    Ik vind je wel stoer hoor, hoe jij dingen onderneemt. Ondanks dat je lijf niet altijd meewerkt.
    Fijn dat je zo gezellig hebt gehad., ik heb aan je gedacht en in gedachten met je meegelopen.

    Liefs Frederique

    1. Melody schreef:

     je hebt nog een heel jaar om er over na te denken …. en als je meedoet loop ik naast je… ik ben en breder en groter dan jij dus iemand die jou te na wil komen zal toch echt eerst langs mij moeten *grinnik*

     Eh ja, ik moet wel. Als ik toe ga geven aan het niet kunnen verval ik terug in het ‘vogeltje-kooitje- verhaal en dát sta ik mezelf niet toe, nooit meer.

     Dat weet ik, dat heb ik gevoeld.

     -x-♥

     1. Frederique schreef:

      Lieffffff…. ik ga er zeker over nadenken!

      Liefs Frederique

      1. Melody schreef:

       Doe dat…. en mocht je ‘s avonds niet terug willen / durven rijden dan kan je hier natuurlijk slapen…. al is ons huis niet zo groot, een matras is snel genoeg ergens neergelegd ;-)

       -x-♥

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: