Liever naar Diever

Mijn (v)echtgenoot en de jeugd waren vanochtend al voor 8 uur de deur uit om op tijd aan te komen Sint Annaparochie voor een boogschietwedstrijd, ik kon dus uitslapen, heerlijk! Rond het middaguur werd ik wakker en op mijn gemakje heb ik mezelf toegestaan wakker te worden onder het genot van een bakkie leut en een peukie, me afvragend hoe ik de dag verder zou gaan invullen want ik zou tot aan de avond alleen thuis zijn. In mijn nachtoutfit onder een deken op de bank voor de buis was het eerste dat ik wilde….als 2e had ik bedacht dat ik me zou wassen en aankleden en met de 4-voetige heren zou gaan wandelen. Nog voor ik me op die taak kon richten ging de telefoon en heb ik lekker lang met een heel erg dierbaar iemand aan de telefoon gezeten. Nadat ik de telefoon neerlegde ging die al gelijk weer. Deze keer was het Niels met de vraag of ik zin aan wandelen had..en we spraken af dat hij en Anita mij enige tijd later zouden komen ophalen want ja ik moest me nog wassen en aankleden natuurlijk en ook de beide 4-voetige heren moesten er nog uit. Zo gedacht, zo gehandeld en even later zat ik in de auto met het duo op weg naar Diever alwaar we zouden gaan wandelen. Er was zacht weer voorspeld en dat was het dan ook, in het bos zag je overal de herfst al tevoorschijn piepen maar de temperaturen voelden aan alsof het eind lente was. De jassen werden dus niet gedragen maar om de middels geknoopt ;-)

Na een lange wandeling van zo’n 7 a 8 km kwamen we terug bij de auto…even verderop zagen we diverse terrassen die redelijk druk bezet waren. We besloten een leeg tafeltje in te pakken en genoten even later van heerlijke cappuccino met warme Brusselse wafels en hete kersen, vanille-ijs en slagroom uiteraard. Jammie, om te watertanden….echt heel erg lekker. Daarna stapten we de auto in en keerden we huiswaarts waar Joop en de jeugd al op ons zaten te wachten met lekkere koffie.

12 thoughts on “Liever naar Diever”

 1. MarjaK schreef:

  Een heerlijk zondagje dus! En wat een mooig foto’s van de zwammen/elfenbankjes.

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Ja echt wel ;-)

   Jaha….. t verbaasde ons dat ze er al weer zo talrijk waren…. en dan te bedenken dat dat nog maar t begin is…..
   de komende maand weer vaker eropuit dus ;-)

 2. rietepietz schreef:

  Prachtige “herfstfoto’s “van die zwammen op de bomen!
  Prima invulling van de dag zou ik zeggen, niets mis mee .
  Lijkt me héél zoet de lekkernij die je op dat bordje hebt liggen, ik ben meer hartig ingesteld dus dit kan me niet verleiden!

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Dank je wel, jaha dat verraste ons ook… en het is nog maar het begin….

   zeker weten….

   ik ben zo wel op zoet als hartig, afhankelijk van mijn bui ;-)

 3. Mirjam Kakelbont schreef:

  Gefeliciteerd! De eerste prijs nog wel… Als je dat had
  geweten had je zeker twee warme wafels bij de
  cappuccino genomen
  Blij toe dat de zondag zo voor je verliep. Heb je toch lekker
  kunnen uitslapen en heb je ook nog een leuke middag
  gehad. Heb je heel even afleiding gehad.
  Toi toi en liefs
  Kakel

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   haha ja dank je wel, nou nee hoor, deze 1 was al vullend genoeg

   dank je wel, ja was er aan toe ook.

   -x-♥

 4. geesje schreef:

  Wat fijn Melody, toch nog een mooie dag voor je!!!!

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   doin mien loiverd

 5. Corry schreef:

  Met recht een goede zondag dus voor jou. Prachtige foto’s van die zwammen op de boom, maar ook de andere vind ik geweldig. En na afloop een traktatie voor jezelf: mmmmmm.
  Feliciteer de jeugd met hun resultaat. Knap!

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   ja zeker weten…. en weet je wat? Over een week weer een mooie zondag!

   Dank je wel hoor.

   ja ga ik doen morgen!

 6. Rebelse Huisvrouw schreef:

  Mooi, die foto’s en die wafel ziet er verrukkelijk uit!

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Dank je wel hoor, ja was het ook zeker !

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: