Lente Log-Hop

Nog één nachtje slapen en dan gaan we weer hoppen.
Nog even hoe het ook al weer gaat:
1) Even voor 19.00 uur kan je je als aanwezig melden in de chatbox, die dan op mijn log te vinden is. Die chatbox blijft open tot even nadat de Lente Log-Hop is afgerond, je kan daar gezellig met elkaar kletsen voor, tijdens en na het hoppen.

2) Om 19.00 uur gaan we dan van start. Ik plaats een link met een beschrijving naar één van de deelnemers. Alle deelnemers gaan dan bij die logger op bezoek en doen daar hun ding. Daarna keert iedereen terug naar de chatbox. Gezien het lage aantal deelnemers is mijn plan op dit moment een interval van 10 minuten te gebruiken alvorens ik dan een volgende link plaats. Met het aantal van dit moment zal dat dus betekenen dat de Lente Log-Hop zo rond 20.00 uur afgelopen zal zijn.

3) Het is voor een bezoeker leuk dat hij verwelkomd wordt. Het is natuurlijk niet verplicht maar wellicht wel leuk om een logje te maken dat betrekking heeft op de Lente Log-Hop waarin je je mede-deelnemers welkom heet. Uiteraard mag je, indien je dat wilt, daarvoor de afbeelding die boven dit bericht staat gebruiken. Het is een transparante afbeelding, dus heeft het geen achtergrond kleur waardoor het in de meeste gevallen niet zal storen met de layout die je op je log hebt.

4) De deelnemers die zich reeds aangemeld hebben zijn: VONNIE-B & HARTELIJKE HOT HULK & VOOR HET BLOG GEZET & FREDERIQUE & MARJA & SANDRA & SASKIA

5) Voor zover jullie dat nog niet gedaan hebben, indien jullie dat willen, mogen jullie natuurlijk de Lente Log-Hop op jullie log promoten om zo nog meer loggers op de hoogte te stellen en hen de kans te bieden zich ook aan te melden om mee te doen. Ook hiervoor mogen jullie uiteraard mijn afbeelding gebruiken.

6) TIP TOT SLOT: Je moet mijn log openhouden en elke 10 minuten met ctrl f5 verversen zodat je telkens de nieuwste aanvulling ziet van de deelnemer die dan aan de beurt is. Het is handig als je dus een link aanklikt via je rechtermuisknop en kiest voor ‘openen in nieuw venster’. Dit gebeurt bij de links overigens ook automatisch maar om er zeker van te zijn dat je mijn log niet verlaat is deze tip wellicht handiger. Concreet zou dat dus betekenen dat je tijdens het hoppen 2 vensters constant hebt openstaan; een venster met mijn log en een venster met de chatbox. Een 3e venster gebruik je dan telkens opnieuw om de log van de deelnemer die aan de beurt is te bezoeken. Oftewel, 2 vensters blijven openstaan gedurende de hele Log-Hop en het 3e venster gaat na elk bezoek dicht om bij de volgende deelnemer opnieuw geopend te worden.

7) Ik wens iedere deelnemer alvast heel veel plezier bij het loghoppen en zie jullie graag morgenavond, dinsdag de 19e, even voor 19.00 uur in de chatbox verschijnen. De link naar die chatbox zal dan in mijn rechterkolom bovenaan staan.

4 thoughts on “Lente Log-Hop”

 1. rietepietz schreef:

  van harte HOP-HOP- HOP ;-)

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   gaat helemaal goed komen!

   Dank je wel.

 2. Frederique schreef:

  Spannend!! Ik heb er zin in.

  Liefs Frederique

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Mooi zo meissieee, ik ook ;-)
   -x-♥

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: