Lente-Leven 2

Gisteren plaatste ik een logbericht met een aantal filmpjes. Naderhand op Joops laptop gekeken, zonder zelf ingelogd te zijn, om te zien of ze dan ook zichtbaar zouden zijn, dat was wel het geval dus ik liet dat logbericht staan. Vandaag echter bleek dat ze niet meer afspeelbaar waren, met dank aan Rietepietz en Edward voor hun bericht daarover, dus heb ik dat logbericht verwijderd en ben op zoek gegaan naar hoe ik het dan wel kon doen.
Volgens mij heb ik nu de manier gevonden en hoop ik dat jullie ze wel kunnen bekijken.

Lentebeelden om vrolijk van te worden…. des te meer omdat ik weet dat ik volgende week zondag weer met Daphne e.i.n.d.e.l.i.j.k. weer eens in Dierenpark Emmen zal rondlopen met als hoofdbestanddeel het bezoek met rondleiding aan het nieuwe park dat men nu volop aan het bouwen is en dat alleen te bezichtigen is voor abonnementshouders.

Bericht door Dierenpark Emmen.

Bericht door Dierenpark Emmen.

Bericht door Dierenpark Emmen.

Bericht door Dierenpark Emmen.

6 thoughts on “Lente-Leven 2”

 1. kakel schreef:

  Wat een ontzettende leuke filmpjes! Je bent nu dus ook filmster :-)
  Dat jonge grut is toch zo vertederend, maar het hardst heb ik gelachen om de nijlpaarden. Ze hadden echt koudwatervrees! En sommige plonzen bescheiden in het water. Heerlijk om dieren te zien genieten!
  Liefs Kakel

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Gaaf hè?
   Nee hoor, niet van mij, maar iemand van de dierentuin zelf.

   Ja absoluut… nog een week wachten dan loop ik er weer

   -x-♥

 2. hanny schreef:

  Hoe het er gisteren uitzag, weet ik niet, want ik had je log nog niet geopend. Nu zie ik vrolijke filmpjes van dieren die lekker uit hun bol gaan nu het lente is geworden. Helaas nog wel wat koud, maar de warmte zal er zeker aankomen.

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Fijn dat ze je nu wel ziet ;-)
   Heerlijk hè, die vrolijkheid is altijd zo aanstekelijk vind ik.

   Ja daar ga ik ook vanuit.

 3. minoesjka2 schreef:

  Leuke filmpjes zeg ………… ja wat jij met dierenpark Emmen hebt, heb ik met de Apenheul. volgende week zondag de pre opening, voor abonnementshouders en ik hoop dat het lekker weer is, zodat ik er naar toe kan :-)

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Ja dat weet ik :-)

   Ik heb nog kortingsbonnen liggen …. Wil je die hebben??

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: