Lekker!

Lekker!

highteaptra

Etagere vol
smakelijke genoegens
overheerlijk feest

“Zeg Ko…. heb je ooit ge-high-tea-d?”
‘Ehh nee… hoezo?’
“Mooi…heb je woensdagmiddag wat op de agenda?”
‘Ehh nee…. hoezo?’
“Mooi….dan nu wel… we gaan high-tea-en!”
‘Oh? Leuk! Ter ere van wat dan?’
“Nou gewoon…. ”
‘Oh? Nou oké dan, afgesproken!’

Vanmiddag dus…. bij de stoplichten afgesproken, beiden op de fiets, want ivm de najaarsmarkt zou het druk zijn in de stad. Wat hebben we gesmuld om uiteindelijk., met overvolle buiken weer op onze fietsen te stappen om naar huis te gaan. Met een kleine illusie natuurlijk, de calorieën die we tot ons genomen hadden ietwat (gaat natuurlijk van ze never nooit niet lukken maar dat terzijde hihihi) weg te werken. Beiden hadden we al besloten dat avondeten niet zou lukken, daar was simpelweg geen plaats meer voor ;-)

En zo werd ik dus vanmiddag even verwend als ‘dank je wel’ voor het oppassen op een viervoeter tijdens de vakantie van diens eigenaar. Zo leuk.. met als kers op de taart, spreekwoordelijk dan want zoals al gezegd, mijn buik was echt helemaal vol, kreeg ik nog een dieren-kadobon die te besteden is in vele parken in ons land waar men zich met dieren bezighoudt…

Nouhou laat ik daar toch zeker echt wel raad mee weten ;-)

4 gedachten over “Lekker!

 1. Wat lief!!!! Ik heb op 23 november een high-tea. Ter ere van het vrijgezellenfeestje van jongste schoondochter. Wat een leuke en lieve verrassing.

  Liefs Frederique

 2. Wát een leuke verrassing ,altijd leuk als mensen hun waardering ruim laten zien als je iets bijzonders voor ze gedaan hebt gedaan. Het is helemaal niet niks hoor om voor een logeerhond te zorgen!
  Een high tea is dan weer minder mijn hobby , tevéél zoetigheid en hartige taarten,ik heb dan weer liever een ontbijtbuffet;-)

  1. Jazeker, absoluut, vond het heel erg leuk en heb er dan ook enorm van genoten op alle fronten ;-)

   Koffieleut als ik ben zou ik er zelf ook niet zo 123 voor gekozen hebben, dat geef ik toe…. zal ook de reden zijn geweest dat ik het nog nooit gedaan heb, denk ik…. maar toch, dit was erg leuk! We zijn beiden koffieleuten en de bediende begreep dat volkomen en bood ons op het eind toch die koffie aan, zo lief ook!~

   Zou ik moeten kiezen tussen zoet en hartig zou mijn keuze ook naar hartig gaan…. maar in dit geval vond ik de uitnodiging zo lief en was het al met al zo bijzonder leuk dat ik er graag voor koos deze keer de zoete versie van ‘lekkers’ te nemen.

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: