Kom maar op als je durft!

komaaropalsjedurft
Tijdens “gewoon” surfen op internet terwijl ik alleen thuis ben in een poging mijn ‘nacht-‘-gedachten naar een ander ‘dag-‘-licht te sturen zie ik deze afbeelding. Een tijger, niet alleen mijn lievelingsdier maar ook nog eens mijn Chinees sterrenbeeld, dat moet zo zijn want toeval bestaat niet.

Ik constateer dat naast mijn, nog sterk aanwezig en meest van de tijd overheersend, verdriet en er woede in mij opkomt en die woede neemt toe. Mijn depressie zit zo diep dat ik zelfs geen moed heb om mijn blog te veranderen!!

Woede dus… ben ik gek dat ik me telkens weer onderuit laat schoffelen door tegenslag op tegenslag op tegenslag? Ohja, ik ben bi-polair, dus ik weet én besef meteen dat mijn buien razendsnel kunnen wijzigen, beide kanten op. Maar toch!

Na weer een dag met tegenslagen die hun einde nog niet eens hebben kwam daar zopas nog iets bovenop. Het verhaal van de hond van de buren krijgt nog een staartje want de dierenarts had vanavond geweigerd de hond in kwestie in te laten slapen omdat het een gezond dier is. De buurman en zijn vrouw komen morgenmiddag op bezoek om met manlief en mij te overleggen hoe het nu verder moet.

Was dat het?
Nee !!!

Ik heb, vind ik zelf althans, ruim voldoende ervaring met gehackt worden, bedreigd en gestalkt worden en bovenal in de steek gelaten worden door mensen van wie je hulp verwacht zonder enige twijfel tot je ruw uit die droom wakker geslagen word en dan bedoel ik niet alleen onze ‘geweldige’ Nederlandse rechtspraak.
Krijg ik melding van de provider van mijn blog dat iemand heeft geprobeerd in te loggen, wat niet lukte, en dus een aanvraag deed tot wijziging van het wachtwoord…. wat uiteraard niet goedgekeurd werd omdat er iets niet klopte, nee duhuh, ik had die wijzigingsaanvraag immers niet zelf gedaan?

Inmiddels ruim een uur later ben ik al weer iets minder boos maar ook minder verdrietig en moedeloos, soort van meer strijdbaar dan voorheen maar tegelijkertijd ook soort van meer onverschillig. Ik weet van mezelf dat als ik boos word, dat hoogstzelden voorkomt, dat mijn onverschilligheid ook enorm kan toenemen. Mentaal in staat om de hele boel kort en klein te slaan, met galgenhumor mezelf dan maar weer gelukkig prijzen met mijn fysieke capaciteiten die dat onmogelijk maken, en beseffen dat ik daarmee alleen maar mezelf nog meer ellende bezorg. Wraakzucht is geen eigenschap van mij, zeg ik altijd, maar op momenten als deze twijfel ik daar toch wel aan.

Hoe dan ook…. net als de tijger hierboven lijkt te uiten zeg ik ook nu: wie je ook bent die mij iets probeert te flikken… kom maar op, ik ben nog steeds geen vegetariër, ik lust je rauw!!!

22 thoughts on “Kom maar op als je durft!”

 1. Liesbeth schreef:

  Dat ze het proberen is teken van zwakte, zeker als het niet een computer maar aanval door persoon is. Snappen ze niet dat het hun niks brengt? Ik ken je je fixt de boel begint opnieuw en gaat verder.
  Daarnaast denk os o shit een tijger.

  1. Melody schreef:

   ;-) Opgeven is geen optie…

 2. Edward McDunn schreef:

  Een vervelende toestand met de hond hoor, daar zit je niet op te wachten. Internet is handig, en kan leuk zijn, maar soms ook een grote ergernis Melody.

  1. Melody schreef:

   Ja nogal ja…. ben benieuwd hoe het zal aflopen….

   Jah hou op schei uit

 3. Alie schreef:

  Dat stukje over de hond heb ik gemist, wat ain boudel ja.
  Goud dat joen provider joe op de hoogte hest gehouden. Moar noar is’t wel ja.
  Nou wichter, van mie ain dikke knuffel oet ‘t kòlde Grunnin`
  Laifs,
  Alie

  1. Melody schreef:

   Was een logbericht veur dizze …

   Nou zeg dat wel… doin loiverd dikke knuffel trog oet t kolle Dreent

   –x-x-

 4. Mirjam Kakelbont schreef:

  Je moet toch op z’n minst een beetje achterlijk zijn om in proberen te loggen op iemands account. En dat zegt iemand die weinig verstand van computers heeft ;-)
  Grappig, mijn Chinese sterrenbeeld is ook een tijger. Er komt geen eind aan wat wij gemeen hebben.
  Wat jij nodig hebt, is rust in je hoofd. Dat maakt het inslapen gemakkelijker. Blijft het doorslapen over…
  Heb je al eens aan een verwijzing voor een neuroloog gedacht? Die kan je evt. melatonine voorschrijven. Heb ik ook een tijd baat bij gehad.
  In gedachten ben ik bij je…
  Dikke knuffel ♥ ♥ ♥

  1. Melody schreef:

   Dat klopt inderdaad meiske!

   Melatonine werkt bij mij niet, net zo min als vitamine b12 … en nog enkele andere stofjes die mijn hersenen weigeren op te nemen, of te laten ontstaan…

   Rust onder mijn dakpan is inderdaad essentieel, ik hoop vanavond weer een ruime portie op te doen in het theater bij Jeans met mijn meisje Daphne.

   -x-♥ knuffel

 5. Plato schreef:

  Het is goed dat je strijdbaar bent, Mel, maar het zou toch prettig zijn te weten tegen wie je vecht. Wie is die onverlaat die bij je inbreekt en waarom zou iemand dat in hemelsnaam willen? Heb je digitale juwelen opgeslagen?
  Enfin, het is me nooit overkomen maar als dat wel zo was, zou ik me ook naar voelen.
  Ik wens je toe dat er binnenkort eens flink wat rust in je hoofd neerdaalt.
  Want dat komt je wel toe.

  1. Melody schreef:

   Ik denk wel t weten wie het is… maar ja…de politie legt aangiftes in de la omdat er (zeggen ze… ) niets te bewijzen valt…. Er moet eerst iets heel erg gebeuren en bij een heterdaad mogen ze handelen…zo “fijn” onze justitie . ‘t Is dat het zonde van de bomen is maar anders Ophangen die lui.

   Dank je wel, ik ben daar in ieder geval wel heel erg aan toe.

 6. Ferrara schreef:

  Wat heeft dat nou voor zin, een blog hacken. Dat moet dan haast op het persoonlijke vlak liggen. Lijkt me een nare ervaring.
  Ontspan en geniet vanavond.

  1. Melody schreef:

   Die vraag kan ik niet beantwoorden want ik weet het antwoord niet, kan ik evenmin verzinnen. Ja is het zeker.

   Dank je wel, ga ik voor.

 7. Mel
  Mel
  Mel
  Bipolair zijn is een hel

  1. Melody schreef:

   Hulk
   Hulk
   Hulk

   pillen werken niet ook al ‘vreet’ je ze in bulk

   1. Depakine haalt mijn toppen eraf
    Zowel in DIP als in HYPER

    1. Melody schreef:

     Dat deed het bij mij niet….. schijnt te maken te hebben met de hormonen die erin zitten en het feit dat mijn ‘fabriek met toeters en bellen’ uit mijn lijf verwijderd is.
     We zijn weer een zoektocht gestart naar medicatie die dat wel doet zonder dat ik er zieker van ga worden

 8. Voor die hond naar de politie
  Voor die hacker, zeg maar dat je bevriend ben met een HULK

  1. Melody schreef:

   Voor de hond is er een (tot dusver) tevredenstellende oplossing gevonden..

   Die persoon spreek ik niet… absoluut geen zin in om aan die persoon ook maar enig woord, laat staat letter, te verspillen. Is ze niet (meer) waard.

 9. rietepietz schreef:

  Nou groot pluspunt toch dat de man in ieder geval in overleg blijft. Waarschijnlijk zul je toch aangifte moeten doen want een “normale”dierenarts zal inderdaad een gezonde hond niet zómaar platspuiten.
  Als er voldoende bijtincidenten aangegeven worden is wél een reden al zal het ook dán geen makkelijke zaak zijn.

  1. Melody schreef:

   Dat is zeker waar. Ze waren hier vanmiddag en samen hebben we een (voorlopig althans) acceptabele oplossing gevonden, nu zal de tijd moet wijzen of het goed was.

   Klopt… de politie doet er ook verder niets mee voorlopig

 10. Trees schreef:

  Mooi dat de buren in ieder geval langskomen. Raar van die dierenarts. Moet er eerst nog iets ergers gebeuren dan? Laten ze naar een andere dierenarts gaan en ga mee om te bevestigen wat er is gebeurd.
  En gehackt worden, wat een dom gedoe toch. Ik hoop dat het weer eens rustig wordt voor je!
  Dikke knuffel!!!

  1. Melody schreef:

   Er zijn 3 dierenartsen in de stad benaderd en alledrie hebben ze het geweigerd… terwijl ze hier op de bank zaten en erover vertelden had ik geenszins het gevoel dat ze logen. Daarbij ken ik die dierenartsen allemaal redelijk goed vanuit mijn vrijwilligerswerk bij de dierenbescherming.

   We hebben een soort van compromis gevonden nu moet de tijd wijzen of het een goede of toch niet was…

   Dank je wel, wil ik ook graag, knuffel terug

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: