Klik-Gekllikt.

Rond half een vanmiddag, of beter gezegd, gisterenmiddag, stapten Daphne en ik de auto in en na het volgooien van mijn tank reden we naar Hoek van Holland naar Thom, Astrid, Truffel en Buddha Daar dronken we koffie en kletsten we gezellig tijd vol tot het etenstijd was. Na het verorberen van een heerlijk maal namen we afscheid en bracht Thom ons terug naar de auto met 2 stoelen die ik via vrienden van hen had overgenomen waarna we richting Rotterdam reden.

Daphne was 10 juli jarig en haar verjaardagscadeau zou ze dan eindelijk krijgen. Ik had een Avondwandeling met fotografie door Rotterdam geregeld onder leiding van een Rotterdamse beroepsfotograaf bij wie ik al enkele online fotografiecursussen had gedaan en inmiddels op de lijst sta voor een volgende. In een kleine groep van 7 personen inclusief de fotograaf zelf liepen we door de stad terwijl onze camera’s geen seconde stil stonden, we kregen veel uitleg en diverse tips waarmee we aan de slag gingen. Het was niet alleen heel gezellig maar ook reuze leerzaam. Even na tienen namen we allemaal afscheid van elkaar en ieder ging diens weeg, wat voor Daphne en mij een lange rit naar huis betekende van ruim 2,5 uur. Gelijk al aan het begin van de terugreis stopten we bij een benzinepomp en kochten wat te drinken en een ijsje en vervolgend onze weg naar huis waar we om half één binnenstapten.

We hebben de foto’s op de pc bekeken en nog even nagepraat en daarna is Daphne naar boven vertrokken en ben ik hier gaan zitten om de foto’s te uploaden in mijn PICASA zodat jullie ze kunnen bekijken. Het was een heerlijke dag met veel leuke mensen om ons heen en we hebben dan ook heel veel plezier gehad en kunnen deze dag in onze herinneringen opslaan als eentje met een gouden randje.

2 thoughts on “Klik-Gekllikt.”

 1. rietepietz schreef:

  Je bent een held…. wát een afstanden zijn dat zeg , jij zou in Amerika wel uit de voeten kunnen !

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Hihi , ben daar nog nooit geweest….
   Maar inderdaad een rit dwars van de ene naar de
   Andere kant staat nog steeds op mijn
   Wensenpakket

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: