Kadootjuhsssss

Kortgeleden was Daphne onderweg voor enkele boodschappen toen ze onderweg mij een appje stuurde met een foto… of ik ‘m leuk vond? Hij was er in diverse kleuren en ook in het paars…. nou duhuh natuurlijk vond ik ‘m leuk en zo was ik even later de trotse eigenaresse van de 1e kerstglitter 2015

Enkele dagen later was ik boven op zolder wat was aan het opruimen toen mijn blik op mijn kerstbomen viel. Ik heb 2, het zijn soort van letterbakken maar dan zonder achterwand. Oke, dacht ik bij mezelf, het is nog wel wat vroeg maar ach wat kan het bommen, ik haal de vensterbank leeg en zet ze neer en vul ze met wat ik heb aan niet-kerstig spul en dan kan Daphne’s cadeautje er alvast mooi in staan. Zo gezegd zo gedaan. Weer enkele dagen later zette ik mijn kandelaar erbij. Die had ik vorig jaar gekocht. Hij was er in 2 formaten maar ook erg prijzig, de naam he? Ik kocht dus alleen de kleine versie. Toen ik enkele dagen daarna toch wel spijt had de grote niet gekocht te hebben en terug ging, bleken ze uitverkocht, grrrrr. Vette pech dus. 2 weken geleden was ik aan het struinen op marktplaats naar totaal iets anders toen ik een advertentie onder mijn ogen kreeg met een foto van precies die kandelaar, 2 stuks maar liefst. Er vanuit gaande dat het de kleintjes waren bracht ik een laag bod uit. De verkoper accepteerde dat en zou ze inpakken en versturen. Weer enkele dagen later kwam de postbode met een megagrote doos… bleken het dus niet de kleintjes te zijn maar 2 van het grote formaat…. ik was verbijsterd, vette pech keerde zich in om in vette geluk, zij het dan een jaar later. Toch goed gedaan Kootje, dacht ik bij mezelf glimlach

Vanochtend was ik op bezoek bij iemand en die had een prachtige, stralend witte, amaryllis staan, altijd een cadeautje vind ik.  Even later drukte zij mij een mooie kaart in de handen en een mooie bos rozen in 2 tinten oranje. Bij thuiskomst was manlief zo lief om ze van me over te nemen en op de vaas te zetten.

2411150b

Ik stapte weer de auto in en ging op weg naar Oude Pekela, naar mijn Kloine Grode Zus en toen ik op een gegeven moment op een afrit aanreed kwam er een cadeautje van boven. Ik had het geluk geen verkeer achter me te hebben dus ik kon heel even stil gaan staan om ervan te genieten.

Met Kloine Grode Zus naast me in de auto togen we de grens over en via de Duitse Autobahn zakten we snel af naar Denekamp. We wilden tuincentrum Oosterik bezoeken. Uiteraard hoofdzakelijk om daar de kerstshow te gaan bekijken zoals we al een paar jaar doen, iedere keer weer oog-verdovend. Soms ook oor-verdovend want het is er eigenlijk altijd smoordruk zo ook vandaag maar het geluidsoverlast viel reuze mee. Eerst maar eens aan de koffie met wat lekkers erbij, per slot van rekening hadden we iets te vieren.

Eenmaal weer thuis stond manlief mij met koffie op te wachten en had hij ook het eten klaar, nadat dat zeer smakelijk naar binnen gewerkt was pakte ik diverse zaken uit die ik vandaag aangeschaft had. Waaronder een 8-tal kleine glasfiguurtjes die met goudverf versierd zijn. Ik richtte mijn grootste kerstboom opnieuw in.

Van links naar rechts: een hertje, een kruisje, een kaarsje, een stalletje, een kerstboompje en een duifje

Van links naar rechts een sneeuwpopje en een 2e versie kerstboompje

Nadat dat klaar was en de boel opgeruimd kon ik met een bak leut op de bank ploffen en mijn foto’s van de gsm op de laptop zetten en aan dit log beginnen… Ohja, de plant op de tafel kreeg ook een nieuwe buitenpot, een grote kop en schotel in het paars met witte stippen!!!  Verder liggen er nu op de tafel de cadeautjes, zoals de eerder genoemde rozen, een een pakje dat met de post kwam en een cadeautje van Geesje dat ik overhandigd kreeg met de uitdrukkelijke ‘vermaning’ , streng doch zeer liefdevol overigens glimlach, “pas morgen uitpakken hoor, offf als je niet wachten kunt vannacht na 12.00 uur…”

Ik zal me proberen in te houden hoor lieve schat, al jeuken mijn handen natuurlijk wel grinnik en nu kan ik niet vroeg naar bed natuurlijk ook niet…waattt doe jeeee me aannnnn

Kortom, ik had een heerlijke dag vandaag en ik ben niet eens jarig, nog niet glimlach

14 thoughts on “Kadootjuhsssss”

 1. cornma schreef:

  Wat een goed idee, die kerstbomen van jou. Ze vallen niet uit en zijn weer makkelijk op te ruimen. Wat een mazzel met die kandelaars, dat heeft gewoon zo moeten gaan.
  En ik was een dag te vroeg met de felicitatie. Morgen in de herkansing.:-)

  1. Melody schreef:

   Ja he?
   Ik heb a geen ruimte en bovendien ben ik superallergisch voor die dingen….
   haha ja beter te vroeg dan helemaal niet ;-)

 2. Grunningswichtje schreef:

  Het was weer gezellig! Alles ziet er superleuk uit, voor morgen veel plezier gewenst

  1. Melody schreef:

   hartstikke as altied.

   Doin loiverd. komt goud, -x-♥

 3. Frederique schreef:

  Wat ziet het er gezellig uit! Heel sfeervol. Bijna jarig…….

  Liefs Frederique

  1. Melody schreef:

   Dank je wel , mooi he …ben er blij mee…

   haha ja bijna…. om heel precies te zijn … over 49 minuten

   -x-♥

 4. ria schreef:

  Aan kadootjes geen gebrek zie ik. Morgen een fijne gezellige dag hoor.

  Lieve groetjes, Ria

  1. Melody schreef:

   Nee inderdaad….. de jeugd zat me net ook al lekker te maken… .we gaan naar bed dus je wacht maar lekker tot morgen ….

   Dank je wel, liefs terug.

 5. Liesbeth schreef:

  Volgens mij ben je zo extra vroeg wakker om de cadeautjes uit te pakken

  1. Melody schreef:

   haha of te nieuwsgierig om nu te gaan slapen ;-)

   of misschien wel om te zien wie als eerste een mailtje stuurt met de oplossing van het 1e sinterklaasspel ;;-)

   1. Liesbeth schreef:

    Als wij echt zoveel op elkaar lijken vind je die mail vast niet belangrijk tot je je cadeautjes hebt uitgepakt slechte smoes snoes

    1. Melody schreef:

     Haha …. kon het toch proberen?

 6. rietepietz schreef:

  Dát is nog eens naar je verjaardag toeleven;-) En wat een handige kerstboom heb je! Kerst moet hier toch écht wachten tot Sint weer naar Spanje is.

  1. Melody schreef:

   Ja mooi he…. heb ik sinds vorig jaar…. vind ze nog steeds erg mooi.

   Prima toch, is meestal hier ook zo, alleen dit jaar liep t anders

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: