Jawel!

Toen afgelopen donderdagnacht/vrijdagochtend in alle vroegte mijn log uit de lucht bleek kon ik niet bevroeden dat het ruim 3 dagen zou duren voor ik weer in kon loggen…

Ik heb in de loop van de zaterdag deze weblog aangemaakt en daarop mijn Zwijmelen op Zaterdag en mijn Zing-Zo en mijn Sunday Photo geplaatst.

Ik hou deze log aan als reserve en op dit moment weet ik nog niet of ik bij MijnDomein blijf of mijn bestanden bij een andere provider ga onderbrengen. Wat ik wel zeker weet, na een kleine 2 dagen ‘gratis’ loggen is dat ik niet in deze vorm wil blijven loggen want het is me veel te beperkt. Ik freubel te graag met layouts en het aanpassen van zaken naar mijn zin, dat is wel duidelijk geworden ;-)

Al hoe blij ik ook ben met het ‘weer in de lucht zijn’… mijn tevredenheidsgehalte over MijnDomein is naar een behoorlijk laag niveau gezakt. Op twee medewerkers na, met name Kasra en Leon, hebben ze daar geen kaas gegeten van enig fatsoen. Dat was me al enigszins duidelijk geworden de afgelopen tijd gedurende eerdere storingen maar nu ben ik er nog meer van onder de indruk, en niet op de positieve manier, wel te verstaan.

Hoe dan ook…. de komende tijd zal ik wel tot een beslissing komen en zodra dat het geval is, laat ik dat uiteraard weten!

Voor nu dus weer verder op

Ik bedank iedereen die de moeite nam mij hier te komen bezoeken en mijn ‘muziek’ aanvulde met het hare.

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.