Japans op Zaterdag ~ Eendracht

japansopzaterdag Marion‘s…
Japans op Zaterdag
(voorheen: Haiku op zaterdag)
100
Gestart op 17 januari 2015 (hier)

Wat is een Haibun / Wat is een Haiga / Wat is een Haiku / Wat is een Kyoka / Wat is een Renga / Wat is een Sedoka /  Wat is een Senryu / Wat is een Tanbun / Wat is een Tanka /

Een jubileum lieve Marion, je 100-e vandaag, Wat kwam er al veel moois voorbij hè sinds jij startte met “Herinneringen als zoete speldensprikken in mijn zielenrust”. Gefeliciteerd, op naar een volgend feestje.


Opgeschrikt verjaagd,
het hazenpad verkiezen,
samen staan we sterk.

6 gedachten over “Japans op Zaterdag ~ Eendracht

  • Dank je wel. Is van gisterenmorgen…. een heel akker vol…. totale stilte… aan hun ene kant kwamen wij aangewandeld en aan hun andere kant een rotweiler die met een bloedgang op hen kwam afhollen

 1. Hahaha ja, 100e editie van Haiku Zaterdag / Japans gedicht hè! Zo leuk dat ik dat bij jou kan zien LOL, ik ben in de loop der maanden, inmiddels jaren zelfs, de tel kwijtgeraakt. ;)

  Wat heb je die vogels mooi gevangen, meis! :o Ik gun alle wezens hun rust, maar zonder die speelse rottweiler had jij niet zo’n prachtfoto kunnen schieten. Mooie tekst ook!

  Gaan we verder naar de 200? Dankjewel dat je altijd meedoet, betekent heel veel voor me.
  x

  • al ga ik wel eens de mist in met mijn telling omdat ik vergeet een blogbericht aan te passen en zo, toch vind ik het erg leuk om die telling bij te houden… en vorige week hb ik alles gecontroleerd en fouten aangepast voor zover mogelijk dus ja wist ik ook dat het vandaag de 100e onder jouw noemer zou zijn.
   prachtig toch, ja tuulk gaan we door… veel te leuk om niet te doen toch?

   xxx

 2. 100 Haiku’s…ik neem er mijn petje voor af! Heel mooi in combinatie met de foto. Verder trekkende ganzen geven me altijd een gevoel van heimwee.
  En ja: samen staan WIJ ook sterk (-:
  Dikke knuffel en bedankt voor je mooie blog ♥

  • ;-) zowel Marion als ik hebben er vele vele meer maar als het om haar wekelijkse uitdaging op zaterdag gaat dan is het wel de 100e
   Doe maar niet hoor schat, krijg je een kouder koppie van.

   Ja dat gevoel herken ik ook inderdaad….. jah duhuh!

   {{{knuffel}}} -x-♥

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫