Japans op Zaterdag ~ Winterslaap

japansopzaterdag

Marion‘s…
Japans op Zaterdag
(voorheen: Haiku op zaterdag)
99
Gestart op 17 januari 2015 (hier)

 

Wat is een Haibun / Wat is een Haiga / Wat is een Haiku / Wat is een Kyoka / Wat is een Renga
Wat is een Sedoka /  Wat is een Senryu / Wat is een Tanbun / Wat is een Tanka /


Kou arriveerde,
winterslaap in diens kielzog
Opgerold wegdromen maar.

4 gedachten over “Japans op Zaterdag ~ Winterslaap

 1. Het lijkt wel een speelgoedaap. Ik ben blij dat Rosa de foto niet ziet, want het beest lijkt verdraaid veel op haar speelaap die geheel blind door het leven gaat… Je foto ziet er uitnodigend uit: je zou er bijna naast gaan liggen.
  Dikke kus

  • Ja ergens wel maar geloof me, dat is het niet… Deze saki was redelijk tam, aan bezoekers gewend, vreselijk nieuwsgierig en kwam naar je toe, op je zitten en deed dan van alles…. oa ook piesen soms

   Haha ja maar t randje is daar echt te smal

   xxx

  • Deze Saki leefde in de tropische kas van het oude dierenpark in Emmen, dus ja hoor, zalig warm…. na binnenkomst deed ik altijd gelijk mijn jas uit en ging ik eerst bij de Saki’s zitten te wachten tot mijn lenzen weer condensvrij waren ;-)

   Vertragen van tijd…. I wish I could (sometimes)

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫