Japans op Zaterdag – 132

Japans op Zaterdag – 132

Marion‘s… Japans op Zaterdag
(voorheen: Haiku op zaterdag)
131
Hier gestart op 17 januari 2015
~* Wat=een Haibun ~* Wat=een Haiga ~* Wat=een Haiku
~* Wat=een Kyoka  ~ Wat=een Renga ~ Wat=een Sedoka
~* Wat=een Senryu ~* Wat=een Tanbun ~* Wat=een Tanka  

 

Vol overgave .
Uitbundige levenswil.
Passie onstuitbaar.

8 gedachten over “Japans op Zaterdag – 132

 1. ((Ik zeg niks. Ik zeg helemaal niks. Maar jij zegt morgen wel iets. Want ik had deze nog niet gezien, en heb net mijn haiku voor morgen klaargezet. Sprakeloos over de manier waarop onze gedachten en creaties vaak dezelfde kant op gaan. Wordt vervolgd, morgenochtend om 8 uur.))

  Je foto is een feest voor het oog, zo uitbundig, en je woorden doen hem nog meer sprankelen. Mooi!

  1. hahahahahaha als ik dit eerder gelezen had had ik je niet begrepen, nu lees ik jouw reactie nadat ik de mijne bij jou achterliet ;-)

   Die sprakeloosheid herken ik dan wel…. ook al gebruiken we zelden dezelfde woorden tegelijkertijd toch is de context vaak wel hetzelfde, bij tijd en wijle sta ik echt even met mond vol tanden tijdens het lezen…

   Ik maakte deze foto en meer ervan, de vrijdag ervoor, in Wildlands Emmen… een hele muur vol met dit soort bloeisels, zo indrukwekkend!

   Dank je wel! xxx

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: