Hulp gevraagd!

Enige tijd geleden kreeg ik de vraag of ik ook dit jaar weer een adoptie-actie voor Dieren Park Emmen zou organiseren. Natuurlijk beantwoordde ik die vraag met een volmondig ja.We zijn inmiddels weer bijna een jaar verder en zodoende is het weer tijd geworden om de actie nieuw leven in te blazen. Dankzij jullie zeer gulle gaven zijn er de vorige keren mooie bedragen verzameld en konden we de dieren in Emmen een helpende hand toesteken.

Ondanks dat het voor het oog van het publiek een prachtig park is waarin vele dierensoort in schitterende buiten- en binnenverblijven kunnen vertoeven zijn er al vergevorderde plannen voor een nieuw park. Het huidige park is een continentenpark met dieren uit die continenten, het nieuwe park zal op geheel andere wijze ingedeeld worden, het gaat een klimatenpark worden. Dit betekent onder andere dat het nieuwe park niet alleen vele malen groter is dan het huidige maar dat er ook een hele grote kas gebouwd gaat worden waarin het klimaat ‘tropen’ nagebootst zal gaan worden. Afgezien van het eerdergenoemde is een dierenpark altijd iets waar geld te kort is en zijn allerlei acties altijd heel welkom. Hoe blij en dankbaar Dieren Park Emmen met onze actie was bleek wel uit het cadeautje dat iedere deelnemer aan de laatste actie in zijn/haar enveloppe aantrof bij het adoptiecontract, geplastificeerd en wel, dat ik aan jullie allen had toegezonden.

Kortom… vanaf vandaag zal er een link naar dit logbericht een tijdje bovenaan in de zijkolom blijven staan in de hoop dat er wederom vele loggers zullen zijn die bereid zijn in hun beurs te tasten om Dieren Park Emmen een handje te helpen. Een adoptiecontract kan per dit jaar voor €.50,00. Het zou natuurlijk fantastisch zijn als iedereen dat bedrag zou kunnen schenken maar ik snap wel dat niemand dat zomaar kan doen! Wij, ‘groep Weblog-Ark’ hebben met vele kleinere bedragen meerdere contracten kunnen regelen de afgelopen keren en daar was, én ben, ik jullie nog steeds heel erg dankbaar voor.

Onder het mom van ‘vele kleintjes maken één grote’ dus dit log met een smeekbede om hulp voor Dieren Park Emmen. Mocht je een bijdrage willen leveren benoem mij dan alsjeblieft ook het dier van je voorkeur. Mocht het bedrag voor dat dier aan het einde niet op het volle bedrag uitkomen bepalen we in overleg als groep voor welke dieren we de adoptiecontracten afsluiten.

Mocht je dit jaar voor de eerste keer meedoen, mail mij dan alsjeblieft ook je adres zodat ik je het contract eind mei kan toesturen, of laat weten dat je mee wilt als ik de contracten ga halen, is ook erg leuk natuurlijk want dan zie je gelijk waar jouw geld naar toe gaat en meer nog, hoé welkom jouw gift is!

 

Naam Bedrag Dier
€.50,00
Tijger
Rineke
€.50,00
Olifant
€.50,00
Jachtluipaard
Bastiaan
€.10,00
Roofvogels
Logger die anoniem wil blijven
€.25,00
Gibbons
€.65,00
€.50,00 IJsbeer + €.15,00 Roofvogels
€.50,00
Eland
€.25,00
Roofvogels
€.75,00
€.25,00 Gibbons – €.50,00 Nijlpaard
€.25,00
nader te bepalen
Wie?
Hoeveel?
Welk dier?
Totaal bedrag: €.425,00 = 8 1/2 contracten = Tijger, Olifant, Jachtluipaard, IJsbeer, Roofvogels, Eland, Gibbon, Nijlpaard én een 1/2 voor nog te bepalen diersoort.   GE-WEL-DIG!!!
Wie wil mee contracten halen op woensdag 29 mei? : Truus – & – ‘Anonieme Logger’

23 gedachten over “Hulp gevraagd!

 1. Hoi Melody goed dat je deze actie weer start er zijn altijd wel mensen die willen en kunnen steunen.Moet het geld dan naar jou gestort worden?

  • Hoioi, ja daar hoop ik inderdaad weer op!

   Ja klopt, na afronding ga ik dan met een deelnemer die wil naar Emmen om het af te handelen met mijn contactpersoon.

    • Geweldig Truus, dank je wel!

     Zodra ik een datum ga kiezen laat ik het je weten, we pikken gewoon een dag dat jij kunt ;-)

      • Ja heb even in de agenda gekeken…..
       Woensdag 29 mei is het plan.
       Waarschijnlijk gaat er dan nog een logster mee, wel gezellig ook!

       Moet nog even overleggen met mijn contactpersoon in de dierentuin!

  • Dank je wel meis…..

   Haha ja ‘rijk’ in de zin van geld wil ik ook graag eens zijn.

   Maar ach, iedere euro is er eentje en vele kleintjes maken een grote!

   En vanuit de ‘Weblog-Ark’ vind ik prachtig!

   x

 2. Natuurlijk doe ik mee! En ik wil graag 65 euro doneren. Je dient nog wel even te wachten, maart was een beetje dure maand ;-))
  En ik vind alle dieren leuk dus 15 euro voor de roofvogels en tja kijk maar wat je met de 50 euro doet.
  Als je dan weer wat geld nodig heb om een adoptiecertificaat vol te storten, dan mag je het daarvoor gebruiken.

  • Harstikke geweldig meid, super bedankt!

   Ja dat is geen probleem, ik wil het eind mei afronden dus als je rond 25-5 het geld hebt overgemaakt is het vroeg genoeg.

   Bedankt hoor!!!

 3. Gelukkig kan ik deze keer weer meedoen. En natuurlijk weer voor de olifanten: 50 euro. Steek jij nou maar je trompetterslurf op!!!
  Als die dieren al genoeg binnengehaald hebben, kies ik de eland of de pinquin. Je ziet maar….
  groetjes, Corry

  • Haha als ik een trompetterslurf had gehad had ie rechtop gestaan, ben zo ontroerd door ieders snelle reactie en hele gulle gaven, wauw!

  • Wat superlief van je!
   Dank je wel!

   Ja hoor, is prima, helemaal goed…. ik handel het eind mei af!

   super !!! -x-

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫