Hét gáát dóór!

Wat gaat door, zul je je afvragen wellicht…. ik bedoel het Sinterklaas-Spel HIER

Ondertussen hebben enkele bloggers zich al aangemeld, hopelijk komen er nog meer bij want hoe meer zielen hoe meer vreugd toch? Het aantal is nu in ieder geval genoeg voor mij om toch te beslissen het door te laten gaan. Joepieeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Kakeltje,
Minoesjka,
Daphne,
Vonnie-B,
Fréderique,
Edward en
Rianne
….. hebben zich inmiddels opgegeven…..

De Sinterklaas-Log heeft inmiddels een nieuw jasje en de log met schoentjes staat klaar voor iedere deelnemer om diens schoentje uit te kiezen. Dus mensuhhhh kies je schoentje maar uit en zet het op je blog….
laat je me het weten?

2 thoughts on “Hét gáát dóór!”

 1. Minoesjka schreef:

  Wat leuk zeg dat je ondertussen al met z’n zevenen zijn :-) Hoop inderdaad ook dat er nog meer bij komen.

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Ja inderdaad….. 8 …want Ikan-Mas heeft me zojuist een mailtje gestuurd….

   dank je wel meis, hoop het ook!

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: