Help! Mijn man is klusser!

14 thoughts on “Help! Mijn man is klusser!”

 1. Petr@ schreef:

  Ik leef met je mee, mijn man is de gang en de trap aan het opknappen!
  Zelf draag ik ook mijn steentje bij door de muren te sauzen (of is het sausen, of saucen? ;-))
  Ach als het klaar is ben je weer dolblij dat alles weer mooi en netjes is!
  Sterkte!

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Ah lief van je dank je wel!
   Als ik dat zou kunnen zou ik het willen doen maar dat wil mijn echtgenoot niet,
   die werkt het liefst alleen en dan ook bij voorkeur in een leeg huis ;-)

   Ja als het klaar is ben ik weer blij, heel erg blij ;-) Dank je wel.

 2. Rietepietz schreef:

  Nou ik heb ( behalve de geluidshinder omdat hoe slecht je dat verdraagt) toch niet echt medelijden met je, er zijn dúizenden vrouwen die een klussende man zouden aanbidden;-)
  Het soort mannen dat niet in beweging te krijgen is als vrouwlief de boel graag wat opgeknapt wil hebben.
  Wij hebben hier in huis altijd samen geklust, hártstikke gezellig hoor en wat de één niet kan doet de andere.
  In de rommel zitten valt niet altijd mee maar dat moeten we er gewoon voor over hebben als we iets willen veranderen…toch?
  Leuke viskom ….is een aardige pleister op de wonde zou ik zeggen;-)

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Nou ja zeg…. niehiet? Ships, daar was ik nou helemaal op uit natuurlijk, dat valt me tegen hoor ;-)

   Jah dat is waar, ik moet vaak aanhoren van anderen dat ze ook zo’n man willen ;-) Jammer dan, die van mij is bezet en hij heeft aan 1 v rouw genoeg…(teveel zegt hij altijd als men het hem vraagt *grijns*)

   We moeten het er voor over hebben inderdaad, maar ik vind dat niet meevallen, al richt ik me op wel ‘straks als alles klaar is ben ik dit snel genoeg weer vergeten…’

   Ja gaaf he? Jip en Janneke zijn ook reuzeblij !

 3. MarjaK schreef:

  Oh ja, kan helemaal met je meevoelen. Wij hebben pas de vloer laten vervangen (als we dat zelf doen wordt het een 10 jaren project, hoewel we allebei best wel handig zijn ;-)), en wat een kl…..re zooi heb je daarvan. Eén dag toen manlief onverwachts vroeg thuis was, ben ik gevlucht naar het winkelcentrum. Heerlijk buiten geluncht en een beetje geshopt!
  Verder ben ik meer van hetschilderwerk enzo, maar dat is ook omdat ik een berg meer vrije dagen heb als manlief!

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   iets ‘laten’ doen vind mijn man geen optie….daarvoor is hij zelf veel te handig en bovendien is hij nogal op de centjes dus dat zal hij ook vanwege die reden al nooit doen. Helaas kan ik zelf niet klussen, enerzijds omdat ik het niet goed kan zien, anderzijds omdat mijn handen (gewrichten daarin) niet iets langdurig vast kunnen houden en tegelijkertijd secuur kunnen werken, zoals bijv. bij verven / schuren etc noodzakelijk is…
   Manlief is wel veel vrij, dankzij ploegendienst. Verhoudingsgewijs is hij veel meer thuis dan ik omdat ik veel tijd spendeer aan vrijwilligerswerk en verplicht moet rusten om het functioneren van mijn lijf op gang te houden.

   Dank voor het meevoelen….Joop is nu inderdaad de vloer van de hele benedenetage aan het vervangen dus jij snapt wel hoeveel rotzooi dat oplevert. En als geluidsgestoorde brengt dat voor mij extra problemen met zich mee.

 4. Frederique schreef:

  Oeffff… ik weet hoe je je voelt! maar het resultaat is er dan ook naar. Geweldig om een man met gouden handjes te hebben!
  Morgen een jarige klusser, dus. Alvast van harte gefeliciteerd! Een fijne dag.
  Je vissenkom vind ik echt geweldig!!

  Liefs en een knuffel, Frederique

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   ;-) Ja dat is waar, daar kijk ik dan ook heel erg naar uit!
   Ja absoluut!!!
   Ja gaaf he? Ben er nog steeds verliefd op ;-)

   {knufffffeelll} terug -x-♥

 5. Frederique schreef:

  Mijn reactie doet raar. Ik weet niet hoe dat komt.

  Liefs Frederique

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Je had je reactie 2x geplaatst….de 1e keer in de balk waar je je naam ook invoert…. heb het al hersteld.
   -x-♥

 6. minoesjka2 schreef:

  Nou, stiekum hoop ik voor jou dat het ondertussen allemaal klaar is.

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Dat vind ik heel lief maar ehhhh nee helaas nog niet….. al ben ik wel blij met alle dingen op het lijstje die ik inmiddels kon doorstrepen…aanhouder wint he…. vanaf 6 juli heeft Joop vakantie, 4 weken lang, dus als hij daarna weer aan het werk gaat is alles wel helemaal klaar…. althans dat is zijn plan, en ik hoop dat daar niets aan verandert ;-)

 7. vnnb schreef:

  Denk maar zo…Bijna, de klus is bijna geklaard #duimomhoog :-)
  Liefs -x-

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Dacht ook niets anders, maar dan nog, met mijn hoofd ? ;-( ;-)
   Gelukkig is alles bijna klaar….
   -x-♥

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.