Harrie Tot Ziens

byebyeharriepiekema291214

Ik heb een gloeiende hekel aan reclame, het meeste ervan is niet alleen je reinste onzin maar bovendien gaat het vaak gepaard van de meest afschuwelijke muziekdeuntjes….ieksssssssssss Een andere vorm van iekkkkkkkssssssss…. in dit geval is wel het bericht dat Harrie Piekema stopt met de reclames van de Albert Heijn. En dat vind ik ieeekssssss in de sneue zin want hem zie ik nou juist zo graag. Piekema was op 19 juni 2004 voor het eerst te zien in een spotje van Albert Heijn. Na 153 tv-commercials zet hij er een punt achter. ”Ik wil een aantal nieuwe projecten gaan doen en dat is niet meer te combineren”, vertelt hij aan het ANP. Begin volgend jaar regisseert hij de Engelstalige toneelvoorstelling ‘Mrs. Picasso’ en komende zomer wil hij als acteur zelf op de planken staan met de festival-voorstelling ‘Onbekend’. Harrie, bedankt voor vele hilarische lachbuien en talloze grappige reclames waarmee jij voor mij dat deel van het onvermijdelijke tv-geweld een stuk aangenamer maakte. Veel toi toi toi op de planken, ik ga je daar vast en zeker tegenkomen. Ohja en ook helemaal bedankt voor het inspreken van de film van De Nieuwe Wildernis, top gedaan!!!

4 thoughts on “Harrie Tot Ziens”

 1. Rietepietz schreef:

  Opstappen op het hoogtepunt van je roem is nooit onverstandig.
  Hij was inderdaad een gunstige uitschieter in reclameland maar ik denk toch niet dat ik hem ga missen, reclametijd is voor mij altijd “tijd om even glas te vullen, een plas te doen, een vergeten telefoontje te doen of m’n logje bij te werken.

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Daar heb je gelijk in.

   Dat geeft ook niet, is persoonlijk.
   Ik wel….. want iedereen die hem ondertussen is gaan kopiëren vind ik een slap aftreksel.

 2. Greet schreef:

  Ik vond hem ook leuk. Zijn opvolger gaat het moeilijk krijgen.

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Ik denk niet eens dat dat mogelijk is…

   die opvolger zal volgens een totaal ander concept moeten gaan werken,,,,,,denk ik zo maar….

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: