Visite

happy-smiley Vonnie’s Happy Challenge
~ 56 ~
Gestart op 15 januari 2016

Iedere vrijdag staat er een feel good log op Vonnies blog met de naam “Happy”. Zij daagt jou uit ook een “Happy-blogpost” te schrijven en bij haar jouw link achter te laten. De inhoud van die blogpost kan van alles zijn zolang jij er maar Happy van wordt… Een mooie quote, of regel, foto, weer, jaargetijden, dier, kind, sport. Het kan, én mag, van alles zijn! Doe jij ook mee?
Dat vindt Vonnie ♥stikke leuk!”

Vanavond komt dit dartel dier dat naar de naam Simba luistert weer ons huis binnen gehobbeld met zijn vrouwtje Saskia.  Ze slapen dan hier omdat Saskia zaterdag met Daphne naar de huishoudbeurs gaat.
Manlief heeft middagdienst dus vertrekt rond 12.45 uur en zoonlief zal in zijn eigen domein vertoeven duhuhssss ik ben de zaterdagmiddag alleen met mijn eigen veestapel en deze logee.
Ergens zal er dan natuurlijk wel gewandeld moeten worden met de 3 heren maar dat moet dan in 2 delen. Brego en Simba zijn nog erg fit en kunnen hele einden lopen maar Noah redt dat niet meer helaas, hij gaat de laatste weken erg achteruit, we merken dus aan alles dat zijn tijd er ‘bijna’ op zit.
Nou sta/loop ik momenteel zelf ook niet al te stabiel dus ik zal Noah uitlaten en zoonlief mag zich dan over de 2 jongere rakkers buigen.
Verder zal ik me met dit trio prima vermaken en met zulke clowns om me heen kan het niet anders dan dat ik plezier zal hebben en daar word ik wel happy van glimlach.

18 thoughts on “Visite”

 1. karel schreef:

  mogge Melody
  ja met zo’n drietal wil je wel happy zijn
  ook al lees ik dat er 2 wat minder stabiel lopen
  laten we hopen dat het die 2 snel weer vlotter af gaat
  wens ik je een dag vol happiness

  1. Melody schreef:

   Middag Karel

   Ja hoor, geen probleem, ja dat krijg je hè als je ouder wordt… Met de ene wel maar de andere niet bevrees ik, Noah is ondertussen 14 en dat is voor een 100% rashond een heel hoge leeftijd, zeker van zijn ras.

   Dank je wel hoor, lief van je, wens jou van ♥-e hetzelfde.

   1. karel schreef:

    ja 14 is een bejaarde hond
    jij bent nog een jonge deerne , dus straks weer wat steviger in de wandelschoen

    sta ik op het balkon te zwaaien richting het NO , ziet ze me niet , nu ik zag jou ook niet :)
    smakelijk en fijne avond groet

    1. Melody schreef:

     Ja behoorlijk…

     haha ja nou ehhh dat zou ik toch niet willen stellen… maar ja wie weet wat de toekomst brengt hè

     Ik zag een paar vingertopjes boven het dak van de buren uitsteken, maar ja ik zag niet wie er aan vast zat, ik zwaai natuurlijk niet naar iedereen ;-)

     Dank je wel, joetoee

     1. karel schreef:

      dat zijn 2 zaken die je alleen kan afwachten
      je kan je wat voorbereiden op het verlies van je Noah , onverwacht komt het toch altijd
      ja blijf positief hoor
      nee doe ik ook niet zomaar naar een ieder zwaaien hihi

      1. Melody schreef:

       Jah klopt…dat weet je als je huisdieren neemt maar dat maakt het niet minder verdrietig…

       Tuulk… dat is mijn 2e natuur, aangeleerd weliswaar, maar toch.

       ja pas op hoor, dat zou ik ook niet accepteren natuurlijk grijnssss

       1. karel schreef:

        als of ik het wist
        slaap wel en oant moarn

        1. Melody schreef:

         Je wist het al…. je gevoel had het je al verteld… er naar luisteren mag je gerust

         trussssttttt …en ja deal!

          1. Melody schreef:

           zwaai

 2. Veendammerman schreef:

  Wij hebben geen huisdieren, maar ik weet nog van vroeger dat het wel erg leuk kan zijn. En met een hond heb je altijd excuus om even de deur uit te gaan.

  1. Melody schreef:

   Jammer joh… althans in mijn beleving natuurlijk… Wij hebben altijd huisdieren gehad en ook gaandeweg de vele jaren met grote regelmaat logees, heerlijk vinden we dat. Ik zou het me ook niet kunnen voorstellen hoe het is zonder hen.
   Dat klopt ook ;-)

 3. rietepietz schreef:

  En héél je blog in je favokleurtje dit keer;-)
  Prima rolverdeling zou ik zeggen, dan heb jij een rustige wandeling met “je oudje”!

  1. Melody schreef:

   Jahaaa ik kwam deze afbeelding tegen… tijdens het surfen en aangezien ik gek ben op lavendel en het ook in mijn kleuren was wist ik gelijk dat ik ermee aan de slag zou gaan…. de foto in de kop is dus dezelfde als de achtergrond, alleen dan verkleind en versneden.

   Ja toch…. de ‘jonge’ jeugd met de jeugd en de ‘oudere’ jeugd met de oude

 4. Vonnieb schreef:

  Lief ♥ dat je oppas bent.
  Goed dat je op Noah let en op jezelf natuurlijk ;-)
  Bedankt voor je bijdrage. Ik wens je een heel fijn weekend
  Liefssssssssssssssssssss -X-

  1. Melody schreef:

   Ach ja ik heb mijn momenten zo af en toe, weet je toch ;-)

   Ja dat moet wel hè, alles rustig aan dan breken de lijntjes niet. En tja Noah moeten missen is wel iets waar ik tegen op zie maar hopelijk duurt dat nog eventjes.

   Graag gedaan, dank je wel, ik ga weer mijn best doen, vanavond met Daphne en Anita naar Jeans en morgen en zondag weet ik nog niet… ik heb een hekel aan weekends dus wat mij betreft mag het heel snel weer maandag zijn.

   xxx

 5. minoesjka2 schreef:

  Wat naar dat Noah zo achter uit gaat en jij ook weer wat minder stabiel bent …….. des te meer reden om nog even volop van elkaar te gaan genieten :-)

  1. Melody schreef:

   Jah is niet leuk maar hoort erbij hè

   Het vele vocht van de laatste weken bezorgt me problemen in mijn gewrichten en met name mijn heupen en rug reageren daar nogal heftig op, mede door het veel te weinig slapen en dus enorme vermoeidheid maakt het lopen/bewegen minder prettig, nou ben ik het wel aardig gewend ondertussen en de lente komt eraan, dus binnenkort gaat het wel weer beter ;-)

   Ja absoluut, doe ik ook hoor.

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: