Gewandeld!

En toen was het al zaterdag…. na een heerlijke avond kwamen we thuis en voor de verandering niet moe maar fit voor tien. Ik had ongeveer een uurtje voor vertrek, uit voorzorg, pijnstillers in genomen omdat ik wel wat protest van mijn lijf verwachtte omdat we deze week toch wel veel kilometers onder de voeten door hebben laten gaan tijdens ons bezoek aan België.

Rond de klok van 20.00 stapten we de auto in en reden we even later de parkeergarage onder De Nieuwe Kolk binnen. Daarna ons gemeld en onze glowsticks in ontvangst genomen, daarna door gelopen naar een terrasje op het plein waar we een kopje koffie en thee dronken alvorens bij de hekken te gaan staan wachten op het startschot. Dansstudio Assen deed als altijd weer de warming met het publiek en ook zongen we weer met zijn “you never walk alone” zoals ook ieder jaar.

Daarna was het de beurt aan de vertegenwoordiger van het goede doel waarvoor we vanavond zouden gaan lopen, Scouting Assen, wiens clubgebouw hoognodig aan verbetering toe is. Een mooie cheque van 15.200 euro werd overhandigd en uiterst dankbaar in ontvangst genomen. Daarna was het de beurt aan de nieuwe burgemeester Marco Out om op de knop te drukken waarna een knal volgde en de hekken open gingen en de mensen begonnen te lopen. Een mooie route wederom van 7 km met onderweg diverse optreden van zangers, dansers, acrobaten, orkesten maar ook diverse locaties waarop versnaperingen werden aangeboden.

Exact om 21.15 gingen we van start en om 23.15 gingen we de finish over. Daarna terug naar de parkeergarage, de auto in en op weg naar huis waar we door 3 onstuimige honden en een geeuwende echtgenoot ontvangen werden.

Het was heel de avond heerlijk weer geweest en ik was drijfnat van het zweet dus eerst maar snel onder de douche door om daarna de foto’s te bekijken, uit te zoeken en op Picasa te zetten natuurlijk.

De 7e editie is net als de voorgaande prima verlopen en weer werd een goed doel in het zonnetje gezet door, ik weet nog niet hoe-, veel mensen. De sfeer onderling was prima en iedereen had het naar zijn zin voor zover ik dat kon merken. Daphne en ik heb ons in ieder geval prima vermaakt en verheugen ons nu al weer op editie nr. 8 over ongeveer een jaartje…

6 thoughts on “Gewandeld!”

 1. Frederique schreef:

  Wat zie het er prachtig en sfeervol uit! Fijn dat je zo genoten hebt. Het lijkt mij zeker de moeite waard!
  Wat leuk dat je onderweg zoveel tegenkomt, wat betreft entertainment.
  Nu verheugen op volgend jaar.

  Liefs Frederique

  1. Melody schreef:

   Ja hè… het was een feestje, zoals de voorgaande jaren.
   Doe ik….. en stiekem hoop ik dat jij dan ook meeloopt!

   -x-♥

 2. rietepietz schreef:

  Wat een énig evenement, leuke foto met die glowsticks!

  1. Melody schreef:

   inderdaad ;-)

 3. Kakel schreef:

  Twee weken geleden had je niet kunnen bedenken dat je deze Midnight zou kunnen lopen en kijk eens hoe het je vergaan is: fantastisch! En het heeft je ook nog een leuk verjaardagsidee opgeleverd :-))
  Liefs en een knuffel

  1. Melody schreef:

   Absoluut waar lieverd! Ik zag er toen als een berg tegenop en bevreesde dat ik het aan mijn neus voorbij moest laten gaan… maar gelukkig hoefde dat niet.

   -x-♥

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: