Geduld oefenen met update

Tja….verhuizen is zo simpel nog niet….
Had ik alles weer keurig op orde, zat ik te wachten op ontvangst van een mail met het bestand met de geschiedenis, kwam die… ik blij…. mijn hulp achter de schermen ging dat bestand in mijn blog plaatsen en toen werkte het niet zoals het had gemoeten… Kortom…. nu nog missende afbeeldingen …. en alle posten die ik sinds gisteren geplaatst had zijn ook afwezig…

Lieve mensen, het spijt me enorm maar het is even niet anders….

Ik hoop gauw te kunnen melden dat alles weer oké is !!!
Ik kan in ieder geval weer bloggen en jullie kunnen ook weer reageren. Het archief is terug en tekstueel is dat natuurlijk heel erg fijn omdat er verhalen maar ook pagina’s zijn met veel tekst waar heel veel tijd in is gestoken. Het enige dat nu nog een rommelpotje is, zijn de uitgelichte afbeeldingen en afbeelding in de blogposten. Die worden de komende tijd herstel is veel werk maar dat geeft niet, ben blij dat ik de geschiedenis terug heb. Nu nog de posten die ik plaatste tussen vrijdagavond en zaterdagmiddag maar die staan in een backup en worden zondag geplaatst. Het archief is er dus wel, de teksten kunnen gelezen worden maar de afbeeldingen zijn helaas verloren gegaan dus die moet ik opnieuw aanmaken en plaatsen.

Bedankt voor jullie begrip en mijn excuses voor het ongemak.


Inmiddels is alles weer oke. Nou ja bijna dan. IK kan weer bloggen, jullie kunnen weer reageren, en ik heb maar een paar berichten inclusief reacties verloren. Wat ik ook kwijt ben zijn alle foto’s die ik in de berichten plaatste en die moet ik dus gaan herstellen. Dat zal tijd vergen maar dat is niet erg. Zoveel mensen zullen er niet in mijn archieven rondneuzen denk ik zo en ik doe het zelf ook niet zo vaak maar ik ben wel perfectionistisch genoeg om dat hersteld te willen hebben. Kortom; als jullie me missen…. kun je me uit de archieven vissen ;-)

10 thoughts on “Geduld oefenen met update”

 1. Kakel schreef:

  Ik begreep er al niets van dat ik al jouw berichten via Bloglovin maar niet kon lezen, terwijl er zulke mooie bij zitten. Okeej, geduld…*zucht*
  Liefs en een knuffel

  1. Melody schreef:

   Sorry meiske….. ik heb zelf al menig zucht en traan gelaten …. alsof ik dit er ook nog wel even bij kon hebben…

   Maar goed….er wordt hard gewerkt achter de schermen en we moeten geduldig zijn…

   Knuffellll -x-♥

 2. Frederique schreef:

  Reageren ging niet meer, sterker nog, je logjes zag ik niet. Telkens een fout bericht. Ik wacht in spanning af.
  Sterkte en een dikke knufffff…..

  Liefs Frederique

  1. Melody schreef:

   Sorry meis…. het is even hopelijk maar het komt goed hoor, er wordt hard gewerkt aan de achterkant

   -x-♥

 3. Plato schreef:

  Zo te lezen is alles weer goedgekomen. Gelukkig maar.
  Veel plezier met het resultaat.

  1. Melody schreef:

   Ja en nee…… ik heb mijn blog terug, tekstueel is alles er nog maar ik ben volop bezig met het herplaatsen van alle afbeeldingen. bijna 1500 posten… afbeelding weer opzoeken / bewerken / terugplaatsen…. het houdt me van de straat sakmarsegguh Ben inmiddels al in nov. 2014… 9 maanden zijn klaar, nog 23 te gaan ;-)
   Dank je wel.

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: