Geachte winkeliers van Nederland

Velen onder jullie hebben maar één ding voor ogen: Geld…
Enkelen onder jullie hebben die focus ook wel maar hebben daarnaast God Zij Dank ook compassie voor hun medemens die over de drempel van hun winkel naar binnen stapt…
Jullie die in de 1e categorie vallen mogen een GROOT voorbeeld nemen aan jullie die in de 2e categorie vallen!!!

Waar ik het over heb? 
Leest DIT en huivert… en prijs je vooral gelukkig met een gezond lijf want dat is lang niet iedereen gegund. Oh ja, voor alle duidelijkheid, niet iedere ziekte is aan de buitenkant te zien!!!

Een beetje meer aandacht voor de mens in elke klant, is dat nou werkelijk zo onuitvoerbaar???

16 gedachten over “Geachte winkeliers van Nederland

 1. Niet normaal! Ik zou in dit geval schijt aan mijn baas hebben. Een beetje compassie met de medemens is het minste wat je kan doen.
  In een geval als dit zou je een bedrijf via social media moeten kunnen afbreken tot de grond…
  Liefs ♥

  • Ja zeker weten ik ook… ik liet ‘vroeger’ al mensen naar ‘achter’ die met benauwde blik in hun doppies de zaak in kwamen hobbelen ;-)

   Ik snap best de risico’s maar anderzijds, iemand die in nood is kijkt anders uit zijn ogen dan iemand die kwaadwillend is..

   xxx

 2. Je zult er maar mee zitten, verschrikkelijk en inderdaad moeten er zéker veel meer openbare toiletten komen want érgens is het wel zo dat mensen met foute bedoelingen tegenwoordig de meest “onverdachte smoezen” gebruiken om ergens binnen te komen, ook bij ouderen.

  • Ja hoor klopt helemaal… maar ondanks dat ik altijd mijn ‘reddingstas’ uit de auto graai en bij me heb in zulke gevallen overkomt het mij alsnog vaak genoeg dat ik ‘nee’ te horen krijg… woest maakt me dat…

 3. Onbegrijpelijk en gewoon mensonterend zo’n verhaal . Ik kan me voorstellen dat niet iedereen naar het toilet mag in de supermarkt maar dit is toch duidelijk een noodgeval waarin een uitzondering gemaakt MOET worden .Schande diepe schande dit !
  Groetjes Elisabeth

 4. Vreselijk! Nederland staat erom bekend dat er in winkels en winkelcentra totaal geen rekening wordt gehouden met de normale menselijke behoeftes.
  In het buitenland is dat veel makkelijker. Elke grote supermarkt heeft bijvoorbeeld in Spanje een klantentoilet. En openbare toiletten zijn er in de kleinste dorpjes. Heb het verhaal van Carlijn gelezen.. verschrikkelijke ervaring.

  • Dat klopt…. naast het toestaan van rolstoelers of mensen met een beperking, met hulphonden is ook zo’n voorbeeld…

   Ja dat merk ik ook altijd weer, en veel meer coulance ook van de medewerkers.

   Ja toch? Je geneert je echt 1000 doden kan ik je verzekeren

 5. Gelukkig zijn er winkeliers die wel bereidwillig zijn.
  Mijn buurvrouw is nierpatiënt en moet heel vaak plassen. Zij treft bijna altijd andere winkeliers en dat wens ik deze moedige dame ook toe, want het meemaken is al erg genoeg, maar dan ook nog de lef hebben er over te schrijven is helemaal top.

  • Gelukkig wel… al zijn zij dan in een ruime minderheid.

   Ja precies… het is al een crimi voor rolstoelers, zeker met hulphonden, maar in deze situatie is het nog erger omdat je aan de buitenkant dan niet kunt zien dat iemand iets mankeert..

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.