Fotografie-Webinars

Zoals jullie onderhand wel weten heb ik al enkele fotografiecursussen gevolgd, zowel in het eggie als online, bij Mark De Rooij uit Rotterdam. Hij heeft regelmatig hele leuke aanbiedingen en daar maak ik heel graag gebruik van, niet alleen omdat het prima betaalbaar is maar bovenal omdat het zo ontzettend leuk is ééén ik er niet per definitie de deur voor uit hoef en lange afstanden moet rijden…. ook al vind ik dat voor Mark totaal geen probleem, maar dat even terzijde.

Vanavond kreeg ik een mail met een wel heel leuke aanbieding! Na even aan hem gevraagd te hebben of dit alleen voor bestaande cursisten gold of dat ook ‘vreemden’ van deze aanbieding gebruik mochten maken kreeg ik het antwoord dat iedereen meer dan welkom was. En dus kan ik het nu hier plaatsen om jullie de kans te bieden er ook van te gaan profiteren.

Met ingang van 6 oktober gaat Mark op maandagavond van 19.30 tot 20.30 webinars geven. Elke 2 weken en dat 4 maandagen, de laatste is dus op 17 november. De eerste is voor herfstfotografie, de 2e is voor nachtfotografie, de 3e is voor landschapsfotografie en de laatste voor panoramafotografie. Deze cursus kost normaliter €.57,00 maar indien je je VOOR ZATERDAG AS. aanmeldt betaal je €.37,00.
Lees er HIER alles over.

Het spreekt natuurlijk helemaal voor zich dat ik het erg leuk zou vinden jullie die avonden te mogen begroeten als mede-cursist. Ohja, je hoeft er je huis niet voor uit…je gaat lekker voor je pc zitten en laat het over je heen komen…ik ben er dan ook.
Mocht je een datum niet kunnen…. het kan altijd herhaald worden!

2 thoughts on “Fotografie-Webinars”

 1. Rietepietz schreef:

  Daar zijn vást wel mensen in geïnteresseerd denk ik. Ik zou natuurlijk eigenlijk bést wat lessen kunnen gebruiken maar ik heb er dan weer eigenlijk helemaal geen zin in;-)

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Dat denk ik ook wel, en voor Mark hoop ik ook op aanmeldingen.

   Of jij dat kunt gebruiken is niet aan mij om over te oordelen…. dat kan alleen jij zelf tegenover de ‘zin’ om het te doen of te laten ;-)

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: