FF Promoten

Zoals wel bekend is bezoek ik graag dierentuinen en fotografeer ik minstens zo graag. Afgelopen donderdag plaatst ik als BIJDRAGE voor de Thursday Challenge de Chinese Draak van 40 meter lang die in 2011 hier in Assen op De Kop van de Vaart lag omdat in die tijd de tentoonstelling “China Lights” in Assen stond opgesteld. Heel de stad was aangepast versierd en vooral in het donker was het een feest om te bekijken.
Daphne en ik hadden van de week al besproken dat we eerdaags weer eens naar Burgers Zoo wilden. Toen wij vervolgens in gesprek op die draak kwamen stelde ze voor om de permanente tentoonstelling te gaan bekijken in Haren. We gingen dus even op zoek naar de exacte locatie en entreeprijzen etc en bij toeval ontdekten we dat Burgers Zoo ook de tentoonstelling plaatst in de maand februari. Eén en één is drie dus pakten we de agenda’s erbij en legden een datum vast. Die dierentuin bezoeken is altijd een feestje, zeker nu met die tentoonstelling erbij.
Gezien de reacties op mijn log van de Thursday Challenge dacht ik…. laat ik het ff promoten….wellicht zijn er meer bloggers die van die unieke gelegenheid gebruik willen maken…. Burgers Zoo is een prachtig dierenpark dat altijd bezocht kan worden want de overdekte delen zijn ook erg groot en zeer de moeite waard… en nu met de China Lights-tentoonstelling is dat natuurlijk nog veel mooier en meer de moeite waard.

Klik …….

HIER
voor meer informatie !

8 thoughts on “FF Promoten”

 1. kakel schreef:

  Jullie fototoestellen zullen weer overuren draaien! En als ik jouw foto’s na afloop bekijk, knijp ik mijn ogen wel een beetje dicht. Dan is het net of ik er ook bij was ;-)
  Liefs en een knuffel

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Dat weet ik wel zeker ;-)

   Ik ga mijn best natuurlijk doen, al was het speciaal alleen al voor jou ;-

   -x-♥

 2. rietepietz schreef:

  Dat is zeker een mooi combi, maar toch ook wat te ver voor ons maar jij gaat ervan genieten dat weet ik zeker!

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Ja inderdaad……. ja misschien wel….

   dat zeker weten ;-)

 3. gewoonhanny schreef:

  China Lights bezoeken is echt een aanrader. Een aantal jaren geleden hebben Annemarie en ik dit gezien in de dierentuin van Emmen. We hebben genoten.
  Dit jaar zit het er niet in om weer te gaan. Eerst maar eens alle onderzoeken etc. afwachten. Bovendien werkt mijn knie niet mee momenteel.

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Jawel he?

   Oef dat is jammer, en ja met knieën zoals die van jou nu, is Burgers Zoo echt niet aan te raden met al die heuvels en trappen. Als ik het kon nam ik je mee in een rolstoel maar helaas kan mijn rug dat weer niet aan om dezelfde redenen.

   Sterkte hoor.

 4. minoesjka2 schreef:

  Leuk hoor, 2 vliegen in een klap. :-) Daar ik normaal al niet graag ‘s avonds met OV reis, laat staan nu met mijn arm niet, is het voor mij geen optie ……… maar ach, weet zeker dat ik jullie foto’s kan gaan zien :-) dan ben ik er ook een beetje bij .

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Ja inderdaad.

   En…het spijt me dat jij niet in onze reisrichting woont anders had ik je heel graag opgepikt en weer thuisgebracht maar helaas is dan de omweg te groot.

   Ja hoor, ik zal tzt de foto’s plaatsen uiteraard en dat doet Daphne vast ook.

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: