FF Promoten *2*

Promootte ik een mooi iets voor de fotografie-liefhebbers onder ons bedacht ik me zopas dat ik nog wel iets te promoten had, sterker nog, wel meer dan 1 ‘iets’, 6 ietsen (is geen Nederlands woord denk ik glimlach) maar liefst. Ik besloot dus maar woord bij de daad, of beter gezegd gedachte, te voegen en er een logbericht aan te wijden.

1) Elke zaterdag: Zijmelen op Zaterdag bij Marja
2) Elke maand: WE-300 bij Plato
3) Elke vier weken: Invalshoek bij Reismeermin
4) Elke zaterdag: Haiku op zaterdag bij Marion
5) Elke 2e woensdag: 6 woorden – 1 beeld bij Marion.

Ik vind alle vijf stuk voor stuk heel leuke uitdagingen en doe er dan ook heel graag aan mee. Wat misschien niet altijd even duidelijk naar voren komt, maar ik zeker wel wil benoemen, is dat ook de ‘eigenaren’ van die uitdagingen wel een compliment verdienen! Telkens als het weer ‘tijd’ is staat er een nieuwe uitdaging klaar. De deelnemers worden allemaal bezocht, hun ‘werk’ wordt bekeken/gelezen, en tot slot voorzien van een reactie. De ‘eigenaar’ van zo’n uitdaging steekt er wel tijd in, ook als de pet er eens niet naar staat.

Nou zijn Marja & Plato elke keer weer heel gelukkig met hun groot aantal deelnemers maar dat geldt niet voor Reismeermin en Marion. Daarom benoem ik met name deze 2 dames nog even extra. De 3 uitdagingen die deze dames op gezette tijden plaatsen zijn ook erg leuk. Jullie zouden niet alleen mij een groot plezier doen door eens bij hen te gaan kijken, of liever nog meedoen, maar vast ook die dames zelf!

 

6 thoughts on “FF Promoten *2*”

 1. kakel schreef:

  Wat mij betreft is ‘ietsen’ nu een Nederlands woord. Gewoon veel gebruiken, dan wordt het vanzelf overgenomen…
  Lief om je collega’s in het zonnetje te zetten. Ik ga eens even een kijkje bij ze nemen.
  Liefs!

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   haha ja daar heb jij weer gelijk in.

   Dat vind ik lief van je, dank je wel.

   -x-♥

 2. rietepietz schreef:

  Ja ik zie ze allemaal wel langskomen in m’n linkenrijtje omdat verschillen bloggers uit m’n rijtje zo hier en daar mee doen.
  Ik heb er zélf totaal geen behoefte aan dus wat mij betreft zóuden de dames en heer de moeite niet hoeven nemen . gelukkig dóen ze het niet voor mij want nu hebben anderen er wél plezier aan.

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Dat wist ik al wel hoor ;-)

   En ook zo is het helemaal goed. Zolang iedereen maar doet wat hem/haar plezier doet.

 3. reismeermin schreef:

  Dank voor je promotie!! Dat vind ik keilief!

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Graag gedaan hoor ;-)

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: