Feestje!!

Ben je boven druk bezig met huishoudelijke klussen…. bed verschonen, wasmachine aanzetten, was opvouwen en strijken…. terwijl manlief beneden bezig is met soortgelijke klussen omdat we over een paar uurtjes bezoek verwachten voor mijn verjaardag…. slaan de honden ineens aan, die gaan me een partij te keer…. oftewel iemand bij de deur. Ik denk er niet al te lang over na en denk dan ‘pakje voor de buren zeker’, wat hier namelijk nogal vaak aan de orde is….

Kom ik even later beneden staat er een joekel van een doos op de tafel met mijn naam erop! ‘Heb je iets gekocht op Marktplaats?’ vraagt manlief…dus ik: ‘Nee!’. Kijk ik naar de adressering, herken ik het handschrift van Kakeltje. Cadeautjeeeeeeeeeeee voor mijjjjjjjjjjjjjj….. Lieve, lieve Mir, dank je wel!!! -x-♥

Ging ik afgelopen woensdag met mijn 2 lieve zussies een dagje uit om mijn verjaardag al een beetje te vieren… en doen we dat vandaag met andere gasten… wat ook heel gezellig zal worden… en nog enkele leuke activiteiten die met mijn verjaardag te maken hebben in het vooruitzicht …. én dan zo’n verrassing op de zaterdagmorgen…. maakt mijn verjaardag heel erg leuk!

Update: 18.30 uur.
Zoals afgesproken kwamen rond de klok van twee eerst Anita, daarna Corry en Ton & Trui binnenvallen. Het was, zoals gewend ☺, een heerlijke middag, die veel te snel voorbij ging. Nadat zij weer weg waren ben ik met gebak in de tas naar het verpleegtehuis gereden naar mijn maandagmeneer. En nu ben ik weer thuis en is het tijd voor relaxen. Morgen een hele dag voor mezelf, niets op de agenda, ook leuk zo af en toe! Ook maandag is mijn agenda grotendeels leeg op 1 afspraak na. Dan ga ik lunchen met vriendje-(ex)collega-sinds-jaar-en-dag (1994): Ludo. Ook een jaarlijks terugkerend heerlijk en reuzegezellig fenomeen zo rond mijn verjaardag.

Ohja, vergeet ik nog te vertellen dat ik een soort van blunder begaan heb vandaag, of niet dan lief Kakeltje ?
Ik had uiteraard gelijk Mirjam een berichtje met foto gestuurd nadat ik haar verrassing had uitgepakt. Kreeg ik een berichtje terug dat ik vergeten was de lapjes te verwijderen. Lapjes? Hoezo lapjes? Laat ik nou gedacht hebben dat dat mooie Brussels kant er gewoon op hoorde? Nou niet dus… nadat ik ze verwijderd had bleken daar zeepjes onder te zitten en inmiddels hangt er een heerlijke geur in de woonkamer, lekker hoor!!

8 thoughts on “Feestje!!”

 1. Rietepietz schreef:

  Tjonge , dát is leuk op de vroege morgen! Je smeert je verjaardag lekker uit over meerdere dagen, dat moet wel een héél bijzondere verjaardag worden. Natuurlijk ook mijn felicitaties!

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Haha ja nou echt wel!!

   Dat doe ik al een aantal jaren inderdaad, met diverse mensen verschillende activiteiten. Dan is de aandacht voor elkaar beter en dat is voor mij ook stukken prettiger omdat dat rustiger is dan een groep mensen in 1x op visite te hebben die zo van elkaar verschillen waarbij ik dan te druk ben met aandacht te verdelen ipv van hun aanwezigheid te genieten ;-)

   Duurt nog ff hoor, de 26e pas, maar al wel hartelijk bedankt!

 2. Frederique schreef:

  Oeps….. ben ik iets vergeten? Je bent toch 26 november jarig?
  Lief van Kakeltje dat ze zo’n leuke verrassing stuurt.

  Liefs Frederique

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Nee hoor lieverd, je hebt gelijk, de 26e pas maar ik smeer het altijd uit om diverse redenen. Zie mijn tegenreactie op Rietepietz.

   Ja dat is zeker weten heel lief, ben er ook super door verrast en erg blij mee.

   -x-♥

 3. Mirjam Kakelbont schreef:

  Ik schrok me het lazerus. Ik dacht dat ik je verjaardag gemist had!
  Maar ze is toch pas de 26e jarig of heb ik het verkeerd onthouden…? Een mens kan toch niet de verjaardag van haar vriendin vergeten. Paniek!
  Gelukkig staat het in je blog :-) Lang leve internet :-D
  Liefs Kakel xxx

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   ;-) Kalm maar meiske, geen paniek… ook al zou je het wel vergeten, dan is er nog geen reden tot paniek.
   Bof jij ff ;-)

   -x-♥

 4. Minoesjka schreef:

  Nou, jij begint inderdaad lekker op tijd :-) Zat me ook al af te vragen of ik iets vergeten was, tot ik jou reacties hier las hahahaha
  Maar, ben het met je eens hoor, ik vind het ook altijd veel waardevolle om mijn verjaardag met een paar mensen tegelijk te vieren, zodat ik ook zelf optimaal kan genieten.

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   ;-)) Al was je het vergeten dan zou ik jou er nog niet voor 1 millimeter anders om aankijken ;-)

   Ja he? Met minder mensen kun je je aandacht beter verdelen zonder zelf van hot naar her te moeten vliegen en alles te missen.

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: