En toen?

Toen was het 1 oktober…
De dag dat ik de laatste van de 6, cadeau gekregen, vrijkaarten zou gaan verzilveren. Deze laatste was voor Ouwenhands Dierenpark in Rhenen samen met Thom.

Ik vertrok om 8.30 uur en liep onderweg (goh verrassend, not) vertraging op door de tegenwoordige hobby van veel vrachtwagenchauffeurs, het ‘automobilisten pesten’. Thom vertrok om dezelfde tijd uit Hoek van Holland. Hij had totaal geen last van het verkeer en liep dus geen vertraging op…. hoe raar is dat? Iemand uit het westen die totaal probleemloos het land kan oversteken terwijl iemand uit het noorden dat niet kan? Resultaat was dus dat hij een uur moest wachten voor ik me bij hem kon voegen… Het dierenpark lag nog enigszins in mistnevels gehuld maar die werden al snel door de zon verbroken, het werd heerlijk weer en we hadden een dito dag. Doordat we redelijk vroeg binnen waren viel het met de mensendrukte ook enorm mee. Tegen drieën namen we afscheid van elkaar en keerden we huiswaarts. Met nog net niet de ‘vlam in de pijp’ reed ik huiswaarts waar Joop mij met koffie verwelkomde om kwart voor vijf. Keurig op tijd dus voor het eten, zodat het trio naar boogschieten kan en Joop even later in de avond de nachtdienst in kan. Ik duik op tijd onder de wol want heb een drukke donderdag voor de boeg, wel met leuke zaken, daarover morgen meer. Voor nu, fijne avond iedereen en tot blogs maar weer. Oh ja, zou ik haast vergeten mijn foto’s ‘open’ te zetten voor diegenen onder jullie die ze graag willen bekijken, dat kan dus, klik maar h i e r !!! Veel kijkplezier!

8 thoughts on “En toen?”

 1. Mirjam Kakelbont schreef:

  Jullie hebben samen weer een leuke dag gehad, zij het met een beetje vertraging.
  Alvast welterusten en tot morgen!
  Ik ben benieuwd wat er op je agenda staat ;-)
  Liefs en een knuffel

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Echt wel!!
   Dank je wel schatje…. dat hoef jij je toch zeker niet af te vragen??

   {{{knuffel}}} -x-♥

 2. Hanny schreef:

  Dank voor het mogen meekijken naar alle prachtige dieren. Je hebt weer een prachtige fotoreportage gemaakt van je bezoek.
  Heel veel plezier morgen (ahum vandaag) met wat je allemaal gaat doen. ;-)

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Graag gedaan hoor!
   Dank je wel, is altijd weer de uitdaging he?!

   Ook dank je wel daarvoor, dat gaat helemaal goed komen ;-)

 3. Minoesjka schreef:

  Wat een mooie foto’s weer :-) Maar dat kun je jou wel toevertrouwen. Zit me te bedenken of ik daar wel eens geweest ben, kan het me eigenlijk niet herinneren ……… eens in mijn achterhoofd houden, want het is wel eens leuk om weer een andere tuin te bezoeken.

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Dank u dank u ☺

   Ik kan het je van harte aanbevelen…. het afgelopen jaar is het berenbos helemaal opgeknapt… en daarbij is het mensapenverblijf geopend en dat is zeker een hele grote aanwinst voor het toch al mooie park!

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: