En e.i.n.d.e.l.i.j.k. hebbus!

En e.i.n.d.e.l.i.j.k. hebbus!

25 februari…die dag kwam ie uit… Waarover ik het heb? glimlach
Zoals al wel bekend ben ik gek op de kleur paars … 25 februari kwam dus een paarse versie uit van de gsm die ik graag wilde hebben.
Per die datum kon ik dus ook niet wachten tot het 27 april werd.
De datum dat mijn abonnement afloopt en ik verlengen mag.
Het werd 27 april, achteraf ook heel snel maar ja dat is altijd zo.
Ik verlengde dus en toen kon het wachten op de bezorger beginnen. Helaas pindakaas viel het weekend er tussen dus moest ik maar liefst 3,5 dag wachten.
Het bedrijf dat die bezorging namens de provider regelt doet het overigens keurig, je wordt (zoals je eerder kenbaar maakte) op de hoogte gehouden via de door jou aangegeven mogelijkheid.
Ik wist dus dat ik de bezorger tussen 13.50 en 15.50 kon verwachten, en om 14.00 was hij er dan ook, na de noodzakelijke plichtplegingen kon ik hem dan eindelijk uitpakken en in gebruik nemen.

 


Nou ben ik niet iemand die veelvuldig met de gsm fotografeert want mijn camera kan het beter en bovendien vind ik dat veel leuker ook maar toch wilde ik de camera wel ff uittesten. De camera in mijn vorige (S7-edge) was ook erg goed maar deze is beter vind ik zelf, al is dat waarschijnlijk suggestie want het aantal pixels is gelijk. Alleen is er een duidelijk verschil als je de diafragma-mogelijkheden gebruikt en zoals gezegd doe ik dat niet, maak ik al een foto met mijn gsm dan in de automatische stand, te lui om me aan te leren hoe het moet etc omdat ik toch veel liever met mijn camera fotografeer. De gsm-camera is evengoed wel handig als ik ergens ben en een foto gelijk wil delen met iemand, offline of online.

De 1e 10 foto’s (inclusief de 2 hierboven) van mijn nieuwste trots vind je H I E R

18 gedachten over “En e.i.n.d.e.l.i.j.k. hebbus!

 1. De foto’s zien er prima uit Melody, je kunt er bijna niet meer de hele dag voor met een zware spiegelreflex lopen. Knap dat je het die 3 en een halve dag hebt volgehouden…….hahahaha! GEFELICITEERD!

  1. ;-) Dank je wel Edward… nee dat zullen velen beamen…. ik ben nog niet zover hoor….

   ;-) was een aderlating hoor grijnsss

   dank je wel.

 2. Ik heb zitten gieren van de lach dat je 3,5 dag moest wachten, haha. Juffie ongeduld (waar ken ik dan van? Hmmm…)
  Veel plezier met je nieuwe toyboy (-: Hij is wel errug paars (-:
  Dikke knuffel ♥

  1. Haha ik wachtte al sinds 28 februari hè?

   maar ja, ik leer liever iemand bloggen en blogstylen dan dit…

   Komt goed, jaaaaaaa ;-)

   knuffel ♥♥♥

 3. Proficiat met je neie speultje :-) Paars ja, maar zoals het bekende Siddebuurse gezegde het wil: Laiver ‘n bietje kleur den ‘n een ollerwetse geur. En in Pekel (Nije) zeggen ze: Geel, rood, poars of pinkelt, ken mie niks verschillen, as ‘er moar rinkelt. Verstandige lui daar in Pekel!

  1. Dank je wel schat, komt goed hoor.

   Sorry overigens voor mijn late tegenreacties… flap weg, die van joop is onhandelbaar en die van daphne is megatraag ;-(

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: