Dat was 9 !

Begon mijn vrijdag in een trieste stemming… de crematieplechtigheid van de moeder van mijn Kloine Grode Zus en Novelle … 8 weken nadat ik er ook al was om afscheid te nemen van hun vader. Reed ik daar naderhand weg met onderstaand lied nazinderend in mijn hoofd…

Kon ik aan het begin van de avond bij een lief iemand in de auto stappen die met mij naar Leeuwarden reed naar Schouwburg De Harmonie om daar de 9e voorstelling voor mij van JEANS te mogen gaan beleven. Heerlijk dat het me lukte om kaartjes op rij 1 te krijgen.

Hoe groot het contrast!!! Je beseft eens te meer dat verdriet en blijdschap hand in hand gaan.
Wat voel ik me schathemeltjerijk dat ik beide emoties mag kennen en ervaren.

4 thoughts on “Dat was 9 !”

 1. Rietepietz schreef:

  Klopt, het hoort állemaal bij het leven maar soms lijkt het evenwicht toch even zoek!

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Nou precies….

   Momenteel sta ik heel stabiel (gelukkig) maar het evenwicht is vaak zoek inderdaad.

 2. Mirjam Kakelbont schreef:

  Tussen het eerste en tweede filmpje is geen groter contrast denkbaar. Zo ben ik na de crematie van de moeder van mijn schoonzusje, koffie wezen drinken bij een fietsmaat. Lief ging ook mee. We hebben zó hard gelachen met elkaar. Ik voelde met er schuldig over, terwijl mijn schoonzus nergens te bekennen was.
  Liefs en een knuffel

  1. ♫ Mel☺dy ♫ schreef:

   Herkenbaar…. Was gisteravond ook geremd ….

   Knuffel terug

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: