Edwin – Cultureel Centrum Immaterieel Erfgoed

Edwin – Cultureel Centrum Immaterieel Erfgoed

Edwin-1

Mijn (mannelijke) liefste ex-Jeansje  Edwin,  in deze tijd gaande onder de naam Suri-Sint appte mij zojuist deze foto’s. Terwijl hij gisteren in zijn ‘kasteel’ aan het repeteren was kreeg hij onverwachts bezoek van Coole Piet Diego (ook een ex-Jeansje; Harold Verwoert). In eerste instantie dacht Edwin dat Harold hem kwam bezoeken om ‘Hallo’ te zeggen terwijl hij met een fotograaf en een reporter op pad was, op weg naar een optreden bij de intocht in Gemert. Niets bleek echter minder waar!

Edwin de Suri-Sint kreeg een oorkonde overhandigd uit de handen van Coole Piet Diego namen het Cultureel Centrum Immaterieel Erfgoed Nederland voor zijn Sint-carrière.  Een geweldige verrassing natuurlijk en uiteraard ook enorm van harte gegund!!

 

dubbeleverrassingaEen extra verrassing die hij voor mij had was dat hij benoemde dat hij as. donderdag de mysterie-guest zal zijn omdat hij invalt voor een ander ex-jeansje. Ik natuurlijk gelijk de andere telefoon gepakt en het betreffende theater ; De Maagd in Bergen op Zoom gebeld en alsof het zo moest zijn bleken er nog plaatsen op rij 1 verkrijgbaar. Enkele minuten later was ik daar de heel blije en trotse eigenaresse van.
Wat een cadeautje is dit zeg! Niet alleen voor Edwin maar ook voor mij!

Woensdag mag ik met Daphne naar de Jeans-voorstelling in Schouwburg Het Park te Hoorn want dan is mijn liefste vrouwelijke ex-Jeansje de mysterieguest, Brigitte Nijman. Uiteraard zitten we op rij 1!  Donderdag mag ik dan naar Schouwburg De Maagd in Bergen op Zoom om daar te gaan genieten, ook vanaf rij 1, van Edwin, samen met Liesbeth

Wat een feestje, wat zeg? Feestje? Zeg maar gerust F.E.E.S.T. !!!

 

14 gedachten over “Edwin – Cultureel Centrum Immaterieel Erfgoed

  1. Grbrnr (lelijk woord). En ik heb vrijdag Benny. Ook heel leuk maar die had ik al gehad. Feliciteer lieve Ed namens mij. Dat hij er in Oosterhout maar bij mag zijn. Veel plezier deze week!

    1. De Maagd heeft nog plekken op de voorste rijen …. ff bellen en bijboeken dan ;-)

      Zal ik zeker doen (als jij er niet bent)

      Dank je wel -x-

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: